Tags: Delfine Faqe: 1 Nga 1

Vlorë, delfinët dhurojnë spektakël në det (VIDEO)

Vlorë, delfinët dhurojnë spektakël në det (VIDEO)

Turistët kanë rendur menjëherë për të fotografuar dhe filmuar momentin e veçantë, i cili është tepër i rrallë

Më shumë »
Delfinët ndërmjet veti thiren me emra!

Delfinët ndërmjet veti thiren me emra!

Përveç njerëzve, delfinët janë të vetmet kafshë që thiren me emra ndërmjet veti, pretendon hulumtimi i botuar në numrin e fundit të "Rroceedings."

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme