Tags: Dasma Faqe: 1 Nga 1

Si u kujtua Princesha Diana gjatë dasmës mbretërore

Si u kujtua Princesha Diana gjatë dasmës mbretërore

Nga buqeta me lule e nuses e deri te fjalimi prekës

Më shumë »
Momente qesharake të dasmës që mbahen mend përgjithmonë

Momente qesharake të dasmës që mbahen mend përgjithmonë

Dasmat nuk janë gjithmonë ceremoni të përsosura si të imagjinatës dhe të planifikimit.

Më shumë »
Të sapo martuar! Makinat më të bukura të dasmës nga e kaluara!

Të sapo martuar! Makinat më të bukura të dasmës nga e kaluara!

Si në të kaluarën, njerëzit kanë dekoruar makinat e tyre për martesën e tyre?

Më shumë »
Një JO e madhe për këto torte të dasmave

Një JO e madhe për këto torte të dasmave

Dasma nuk është dasmë pa torte! Por, çdo torte dallon. Nuk kishim dashur ti shohim këto torte në ndonjë dasmë. Kemi vetëm një pyetje: Pse?!

Më shumë »
Martesa të njohura nga e kaluara

Martesa të njohura nga e kaluara

Atëherë, ata nuk kanë pasur transmetim të drejtpërdrejtë nga dasma e tyre, por kanë pasur fotoaparate për ta ruajtur kujtimin për veten dhe për tërë botën. Këto kujtime sot na mundësojnë të kthehemi prapa dhe të shikojmë se si janë dukur disa prej martesave më të njohura në histori.

Më shumë »
Fotografitë më të mira të dasmave për vitin 2014

Fotografitë më të mira të dasmave për vitin 2014

Katër herë në vit, Shoqata ndërkombëtare për fotografë profesionistë të dasmave (ISPWP) mban gara ku marrin pjesë vetëm anëtarët e shoqatës dhe ku përzgjidhen fotografitë më të mira të dasmave të vitit.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme