Tags: Begdeti Shqiptare Faqe: 1 Nga 1

Vlorë, delfinët dhurojnë spektakël në det (VIDEO)

Vlorë, delfinët dhurojnë spektakël në det (VIDEO)

Turistët kanë rendur menjëherë për të fotografuar dhe filmuar momentin e veçantë, i cili është tepër i rrallë

Më shumë »
Mënyra unike që Shqipëria po tërheq turistët

Mënyra unike që Shqipëria po tërheq turistët

Shetitjet për të vëzhguar zogjtë në pjesë të bregdetit Adriatik të Shqipërisë po bëhen një atraksion i ri turistik të këtij vendi.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme