Tags: Australia Faqe: 1 Nga 1

Dhuroi gjak për 60 vite, ka shpëtuar më shumë se 2.4 milionë foshnje

Dhuroi gjak për 60 vite, ka shpëtuar më shumë se 2.4 milionë foshnje

Njeriu „me dorën e artë” ka vendosur të tërhiqet

Më shumë »
Australia po ndryshon gjerësinë dhe gjatësinë gjeografike

Australia po ndryshon gjerësinë dhe gjatësinë gjeografike

Australia do ta ndërrojë gjatësinë dhe gjerësinë gjeografike për tju përgjigjur koordinatave lokale dhe atyre të përbërjes globale satelitlore, shkruan BBC.

Më shumë »
Makina e cila do t'ju mundësojë të prodhoni vetë birrë

Makina e cila do t'ju mundësojë të prodhoni vetë birrë

Një kompani australiane lanson një lloj automati për prodhimin e birrës, i cili ju mundëson që vetë ta bëni birrën tuaj të preferuar.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme