Zbavitje Faqe: 7 nga 17

Cili numër mungon?

Cili numër mungon?

Detyrë shumë e thjeshtë që fëmija 5-vjeçar mund t'a zgjidh pa asnjë problem, por juve me siguri do të ju duhen disa minuta.

Më shumë »
Sikur interneti të mos zbulohej?!

Sikur interneti të mos zbulohej?!

Si do të ishte bota nëse interneti nuk do të shpikej?

Më shumë »
Në Rusi kështu mbahet ora e Kimisë!

Në Rusi kështu mbahet ora e Kimisë!

Kjo është një mënyrë e të mësuarit të kimisë: e tmerrshme për studentët. Me të vërtetë mbresëlënëse, apo jo?

Më shumë »
Pregatitet pica më e madhe në Itali, hyn në librin e rekordeve!

Pregatitet pica më e madhe në Itali, hyn në librin e rekordeve!

Italia ka siguruar vendin e saj si vendi pë picat më të mira në botë.

Më shumë »
Vendosi të bëjë ushtrime, por ...

Vendosi të bëjë ushtrime, por ...

Kjo me të vërtetë dhemb...

Më shumë »
A është kjo kutia më e mirë për pica?

A është kjo kutia më e mirë për pica?

Agjensioni i marketingut Ogilvy & Mather nga Hong Kongu dizajnoi një kuti unike të picës për klientin e tyre Pizza Hut. Shikoni se për çfarë bëhet fjalë.

Më shumë »
Gishti magjik!

Gishti magjik!

A mund të lëvizni furçën e dhëmbëve me një gisht?

Më shumë »
Reagimi kur të provoni specat që djegin më së shumti!

Reagimi kur të provoni specat që djegin më së shumti!

Më mirë të mos e provoni të njëjtën gjë!

Më shumë »
Si qetësohen studentët britanik para provimeve

Si qetësohen studentët britanik para provimeve

Të gjithë e dimë se si është gjendja gjatë kohës së provimeve - stres, nervozë, tremë, presion nga secila anë. Studentët e universitetit në Notingem kanë zgjidhje për këto probleme që hasen para provimeve.

Më shumë »
Gjyshet me super talent!

Gjyshet me super talent!

Kush thotë se në moshën 60, 70 ose 80 vjeçare nuk mund të ketë argëtim, ose të bëheni të njohura.

Më shumë »
Kush me kënd luan?

Kush me kënd luan?

Ndoshta ky femije nuk mund të flase , por me vepra e shpreh ate.

Më shumë »
Papagalli heq dhëmbin si një dentist

Papagalli heq dhëmbin si një dentist

Ndoshta nuk e ka përfunduar fakultetin, por nxjerrë dhëmbin e qumështit pa pajisje dhe pa dhimbje.

Më shumë »
Kur gjyshja luan basketboll ... qëllon!

Kur gjyshja luan basketboll ... qëllon!

Plaka është më e fortë se sa keni menduar...

Më shumë »
Nuk ju qëlloi shitësi për vjedhje!

Nuk ju qëlloi shitësi për vjedhje!

Pas kësaj asnjëher më nuk do tu shkojë mendja për të vjedhur as edhe një çamçakëz.

Më shumë »
Kësaj më mirë largojuni nga rruga!

Kësaj më mirë largojuni nga rruga!

Ajo është e ëmbël dhe i vogël në shikim të parë, por kur ju shikoni në shfaqjet e saj të karatesë, nuk do të jeni në gjendje për të hequr sytë prej saj...

Më shumë »
Si ta zgjidhni Kubin e Rubikut? Video hap pas hapi

Si ta zgjidhni Kubin e Rubikut? Video hap pas hapi

Duket aq lehtë kur të tjerët e bëjnë, por neve disi nuk na shkon. Bëhet fjalë për zgjidhjen e Kubit të Rubikut.

Më shumë »
Zbuloni aftësitë tuaja kognitive

Zbuloni aftësitë tuaja kognitive

Pajisjet siç janë smartfonat, tabletët dhe të tjerë u bënë pjesë e domosdoshme e trupit të njeriut. Në këtë botë teknologjike, Apple është njëri prej brendeve më të përdorura, ndërsa logon e tyre e njohin të gjithë.

Më shumë »
Barcoletë: Puna e parë

Barcoletë: Puna e parë

Punësohet një djalë në supermarket. Vjen ditën e parë të punës

Më shumë »
Foshnja basketbolliste - qëllon në çdo pozicion

Foshnja basketbolliste - qëllon në çdo pozicion

Nga ajo që ne mund të shoh, kjo basketbollist i vogël së shpejti mund të jetë një yll i madh i basketbollit

Më shumë »