Zbavitje Faqe: 6 nga 16

Mënyra gjeniale për hapjen e "çipsave"

Mënyra gjeniale për hapjen e "çipsave"

Ky fëmijë është shumë i ëmbël dhe e gjen mënyren e tij se si të hap një "çipsi".

Më shumë »
Si do të dukeshin 10 Urdhëresat e Zotit po të ishin shkruar nga studentët?

Si do të dukeshin 10 Urdhëresat e Zotit po të ishin shkruar nga studentët?

10 Urdhëresat e Zotit në fakt janë vetëm 5, por sepse kanë hapësirë të dysfishtë ndërmjet rreshtave dhe janë të shkruara me font të madh, duken sikur 10.

Më shumë »
Çfarë shihni në fotografi?

Çfarë shihni në fotografi?

Në fotografi ka liqen, apo? Shikoni më mirë. A bëhet fjalë për liqen ose për diçka më të fortë dhe stabile?

Më shumë »
Fëmijë qesharak!

Fëmijë qesharak!

Fëmijët janë gëzimi i jetës.

Më shumë »
Çfarë bëjnë inxhinierët, kur janë të mërzitur?

Çfarë bëjnë inxhinierët, kur janë të mërzitur?

Puna në laborator mund të jetë e vetmuar.

Më shumë »
Barcoletë me Tetovarët

Barcoletë me Tetovarët

Barcoletë me Tetovarët

Më shumë »
Ky është qeni më i shëmtuar në botë

Ky është qeni më i shëmtuar në botë

Në garën për qenin më të shëmtuar në botë, fituesi i këtij viti është Kuazimodo, i cili edhepse është qeni më i shëmtuar në botë, megjithatë është i këndshëm dhe i dashur.

Më shumë »
Shikoni në aquariumin më të madh në botë

Shikoni në aquariumin më të madh në botë

Akuariumi në Okinawa, Japoni përbëhet nga katër kate. Në të jetojnë kafshët e detit të thellë, peshkaqenët, koralet dhe peshqit tropikal.

Më shumë »
Detyrë Logjike

Detyrë Logjike

Detyrë Logjike

Më shumë »
Barcoletë: Para apo Mend?

Barcoletë: Para apo Mend?

Barcoletë: Para apo Mend?

Më shumë »
Tregimi rreth zgjerimit të universit

Tregimi rreth zgjerimit të universit

Tregimi rreth zgjerimit të universit

Më shumë »
Test: A jeni gjeni?

Test: A jeni gjeni?

Me ndihmën e këtij testi kontrolloni zgjuarsinë tuaj. Gjithçka që ju duhet të bëni është që të gjeni se sa njerëz shihni në foto?

Më shumë »
Detyra me tre ndërprerësit dhe llambat

Detyra me tre ndërprerësit dhe llambat

Në katin e poshtë, të një shtëpi ka tre ndërprerës identik për drita. Njëra prej tyre është për llambën është për llambën e vendosur në tavan.

Më shumë »
Cili numër mungon?

Cili numër mungon?

Detyrë shumë e thjeshtë që fëmija 5-vjeçar mund t'a zgjidh pa asnjë problem, por juve me siguri do të ju duhen disa minuta.

Më shumë »
Sikur interneti të mos zbulohej?!

Sikur interneti të mos zbulohej?!

Si do të ishte bota nëse interneti nuk do të shpikej?

Më shumë »
Në Rusi kështu mbahet ora e Kimisë!

Në Rusi kështu mbahet ora e Kimisë!

Kjo është një mënyrë e të mësuarit të kimisë: e tmerrshme për studentët. Me të vërtetë mbresëlënëse, apo jo?

Më shumë »
Pregatitet pica më e madhe në Itali, hyn në librin e rekordeve!

Pregatitet pica më e madhe në Itali, hyn në librin e rekordeve!

Italia ka siguruar vendin e saj si vendi pë picat më të mira në botë.

Më shumë »
Vendosi të bëjë ushtrime, por ...

Vendosi të bëjë ushtrime, por ...

Kjo me të vërtetë dhemb...

Më shumë »
A është kjo kutia më e mirë për pica?

A është kjo kutia më e mirë për pica?

Agjensioni i marketingut Ogilvy & Mather nga Hong Kongu dizajnoi një kuti unike të picës për klientin e tyre Pizza Hut. Shikoni se për çfarë bëhet fjalë.

Më shumë »
Gishti magjik!

Gishti magjik!

A mund të lëvizni furçën e dhëmbëve me një gisht?

Më shumë »