Zbavitje Faqe: 5 nga 17

A do të mund t'a gjeni pandën në këtë fotografi?

A do të mund t'a gjeni pandën në këtë fotografi?

Një artist hungarez ka bërë një detyrë të rre që është bërë një ndjesi të festave të fundvitit në Facebook.

Më shumë »
A jeni më të zgjuar se britanikët në epokën viktoriane?

A jeni më të zgjuar se britanikët në epokën viktoriane?

Kjo detyrë u shfaq në shtojcë të festave të fundvitit "The weekly dispatch" në 1896.

Më shumë »
Metodë e përkryer për mbështjelljen e dhuratave

Metodë e përkryer për mbështjelljen e dhuratave

A jeni edhe ju ndër ata njerëz që janë mjaft të parregullt kur mbështjellin dhurata? Nëse përgjigjia është po, mos u brengosni, dihet që ky aktivitet mund të jetë i komplikuar.

Më shumë »
Si duket fundi i lojës "Gjarpri"?

Si duket fundi i lojës "Gjarpri"?

Loja "Gjarpri"(Snake) sigurisht shënoi fëmijërinë tonë. Ajo ishte një ndër lojërat më të popullarizuara që përmbanin telefonat më të vjetër.

Më shumë »
Sfida e ditës: Sa peshon peshku?

Sfida e ditës: Sa peshon peshku?

Në qoftë se ju doni të zhvilloni trurin, ne besojmë se kjo sfidë do të jetë e këndshme.

Më shumë »
Test: Gjeni tri fjalë dhe zbuloni çfarë lloj personi jeni!

Test: Gjeni tri fjalë dhe zbuloni çfarë lloj personi jeni!

Gjeni tre fjalë dhe zbuloni çfar personaliteti keni, tre fjalët e para që do t'i gjeni ata ju përshkruajnë juve më së miri.

Më shumë »
Shitorja për shitjen e "dritave" shpalli konkursin më të pazakonshëm deri më tani

Shitorja për shitjen e "dritave" shpalli konkursin më të pazakonshëm deri më tani

Shitorja për shitjen e bizhuterive shpalli konkursin më të pazakonshëm deri më tani

Më shumë »
Zbuloni se sa njerëz në botë e mbajnë mbiemrin tuaj

Zbuloni se sa njerëz në botë e mbajnë mbiemrin tuaj

Mendoni që keni mbiemër unik? Ndoshta kjo nuk është e saktë.

Më shumë »
Sfidë për trurin: Zgjidhja e pamundur e këtij misteri!

Sfidë për trurin: Zgjidhja e pamundur e këtij misteri!

Sfida e vërtetë që mund të bëjë që trurin tuaj të mendojë shumë

Më shumë »
Reagimet më të mira nga shtëpia e frikës që i keni parë deri më tani

Reagimet më të mira nga shtëpia e frikës që i keni parë deri më tani

Shtëtpitë e nemura dhe shtëpitë e frikës janë atraksion i zakonshëm në perëndim. Njerëzit adhurojnë ti vizitojnë dhe kjo paraqet një ndër bizneset më profitabile.

Më shumë »
Çasti kur largoheni nga prindërit tuaj...

Çasti kur largoheni nga prindërit tuaj...

Ja se si duket çasti kur largohemi nga prindërit tanë :)

Më shumë »
Përkthimet më qesharake të menyve në botë

Përkthimet më qesharake të menyve në botë

Nuk dini të flisni kinezisht? Nëse flisni anglisht, pa brenga. Por, nëse udhëtoni në Kinë, megjithatë merrni përkthyes në raste të gabimeve të këtilla. E njejta vlen edhe për disa shtete tjera.

Më shumë »
Përmbledhje qesharake e këlyshëve që notojnë!

Përmbledhje qesharake e këlyshëve që notojnë!

2 minuta që do t'ua zbukurojnë ditën tuaj

Më shumë »
Mos u besoni syve!

Mos u besoni syve!

Me të vërtetë nuk mundem të besoj sytë e mi, sidomos kur është fjala për Jason Palin dhe Pashë Petkans.

Më shumë »
Vetëm 1% e njerëzve mund t'a gjejnë këtë fjalë në fotografi!

Vetëm 1% e njerëzve mund t'a gjejnë këtë fjalë në fotografi!

Detyra nuk është aq e thjeshtë sa duket në shikim të parë dhe vetëm 1% e njerëzve mund shumë shpejt të gjejnë fjalën "KAYAK".

Më shumë »
Si të bëni tavolinë nga betoni me ndihmë të lodrave LEGO?

Si të bëni tavolinë nga betoni me ndihmë të lodrave LEGO?

A dini që mund të përdorni lodra LEGO për të krijuar tavolinë nga betoni? Videoja më poshtë i jep udhëzimet e nevojshme.

Më shumë »
Trejleri i filmit që i frikësoi njerëzit pa masë

Trejleri i filmit që i frikësoi njerëzit pa masë

Trejleri i një filmi horror austriak i frikësoi njerëzit pa masë. „Goodnight mommy“ tregon ngjarjen e binjakëve 9-vjeçarë që e presin nënën të kthehet në shtëpi pas një operacioni plastik.

Më shumë »
Si digjen qerpikët për 1 sekond?

Si digjen qerpikët për 1 sekond?

Si digjen qerpikët për 1 sekond?

Më shumë »
Iluzion optik me të cilin fotografinë bardh e zi do ta shikoni në ngjyrë

Iluzion optik me të cilin fotografinë bardh e zi do ta shikoni në ngjyrë

Shikoni videon më poshtë. Mos kërceni asnjë pjesë. Ndiqni udhëzimet nga autori dhe psikologu Riçard Uajzmend dhe pas rreth një minute do të zbuloni diçka interesante dhe të pazakonshme.

Më shumë »
Kur të ktheheni nga pushimet, në ditën e parë

Kur të ktheheni nga pushimet, në ditën e parë

Kur të ktheheni nga pushimet, në ditën e parë

Më shumë »