Zbavitje Faqe: 4 nga 17

Njihuni me gjyshen që ngre peshë 100 kg

Njihuni me gjyshen që ngre peshë 100 kg

Njihuni me gjyshen që ngre peshë 100 kg

Më shumë »
A mund ta zgjidhni gjëegjëzën e njohur me sytë e gjelbër?

A mund ta zgjidhni gjëegjëzën e njohur me sytë e gjelbër?

Paramendoni që ekziston helm ku një diktator ka burgosur 100 njerëz, ndërsa të gjitha ata janë matematikanë të shkëlqyeshëm. Ata nuk mund të ikin, por është një rregull. Natën, çdo i burgosur ka të drejtën të kërkojë liri nga rojtari. Nëse ka sy të gjelbër, do të lëshohet, nëse jo, do të hidhet në vullkan.

Më shumë »
Nëse doni të zbaviteni shkruani diçka mbrapsht!

Nëse doni të zbaviteni shkruani diçka mbrapsht!

Nëse doni të zbaviteni shkruani diçka mbrapsht!

Më shumë »
Nuk ju kujtohet se si quhet filmi? Ekziston një zgjidhje.

Nuk ju kujtohet se si quhet filmi? Ekziston një zgjidhje.

Një ekip nga Finlanda krijoi faqe të internetit për të cilën thonë që është kërkuesi i parë spjegues i filmave - kjo faqe i zgjidh problemet me të cilët përballemi kur nuk na kujtohet se si quhet ndonjë film i caktuar që kemi parë.

Më shumë »
Sa vajza janë në këtë fotografi?

Sa vajza janë në këtë fotografi?

Na dhemb koka nga gjëegjëzat që vazhdimisht shfaqen në internet!

Më shumë »
Trik fenomenal për heqjen e kocave të qershive

Trik fenomenal për heqjen e kocave të qershive

Me ardhjen e pranverës dhe fruta e dimrit ndryshohen kështu në vend të kivi dhe portokall,kemi luleshtrydhe dhe qershi që vijnë.

Më shumë »
A mund të zbuloni se çfarë nuk është në rregull me fotografinë?

A mund të zbuloni se çfarë nuk është në rregull me fotografinë?

Syri sheh diçka që nuk është në rregull, por është vështirë të dallohet se çfarë nuk është si duhet me fotografinë e kthyer mbrapsht - pikërisht kjo hutoi tërë botën e internetit, dhe bëhet fjalë për një iluzion optik.

Më shumë »
A mund të zgjidhni këtë detyrë me Tempullin?

A mund të zgjidhni këtë detyrë me Tempullin?

Ekspedita juaj më në fund mbërriti në zemrën e një tempulli të lashtë.

Më shumë »
A mund të numëroni saktë se sa lapsa gjenden në fotografi?

A mund të numëroni saktë se sa lapsa gjenden në fotografi?

Nga moria e gjëegjëzave që qarkullojnë nëpër internet çdo ditë, më e reja duket mjaft e thjeshtë por në të vërtetë është mjaft interesante dhe sfiduese. Disa burime thonë që 70% e njerëzve gabojnë nga hera e parë.

Më shumë »
Mënyra më e mirë për të pregaditur çokollatë të nxehtë Nutella

Mënyra më e mirë për të pregaditur çokollatë të nxehtë Nutella

Nutella është një ndër ushqimet më të preferuara të ëmbla kudo në botë. Por, ekziston një problem i madh kur bëhet fjalë për këtë krem të shijshëm - kavanozi.

Më shumë »
Kina së shpejti hap urën e xhamit më të gjatë në mes të maleve

Kina së shpejti hap urën e xhamit më të gjatë në mes të maleve

Kina kompleton ndërtimin e urës më të gjatë në mes të maleve prej qelqi tek Parku Kombëtar Tijemenshan.

Më shumë »
Si arsyeton mendja juaj?

Si arsyeton mendja juaj?

Jeni të bindur se keni arsyetim të shëndoshë? Ndoshta duhet të testoheni me këto pyetje.

Më shumë »
Ushqimi i ri në "McDonald's" me reagime të ndryshme në publik

Ushqimi i ri në "McDonald's" me reagime të ndryshme në publik

Ushqimi i ri i cili në "McDonald's" shpallet si inovativ dhe unik, do ta ketë premierën e tij në Japoni, ndërsa mendimet e publikut dallohen. Kuptohet që është ashtu, pasi bëhet fjalë për patate të skuqura me çokollatë.

Më shumë »
Trendi i ri i popullarizuar për ngjyrosjen e flokëve

Trendi i ri i popullarizuar për ngjyrosjen e flokëve

Vadre Grigsbi, drejtor i markës "Pravana", e cila prodhon ngjyra, ka zhvilluar një teknikë të re për ngjyrosjen e flokëve e cila duket si një ngjyrosje me ngjyra uji.

Më shumë »
Binjaku i Leonardo DiCaprio-s

Binjaku i Leonardo DiCaprio-s

Bëhet fjalë pët një polic rus i cili i ngjan Leonardo DiCaprio-s dhe ishte tema kryesore në Twitter.

Më shumë »
Zgjidhni gjëegjëzën - Sa peshq mbeten në akuarium?

Zgjidhni gjëegjëzën - Sa peshq mbeten në akuarium?

94% e njerëzve nuk arrijnë ta zgjidhin këtë gjëegjëzë. A do të jeni ndër 6% ? Nëse komplikoni në jetë dhe gjatë të menduarit - kjo gjëegjëzë aspak nuk do të jetë e lehtë për ju.

Më shumë »
Sfidë: Zgjidh ekuacionin për të fituar numrin 2016

Sfidë: Zgjidh ekuacionin për të fituar numrin 2016

Tani më jemi në vitin 2016. Koha për aktivizimin e trurit dhe të menduarit.

Më shumë »
Historia e lodrave fëmijërore

Historia e lodrave fëmijërore

Dikur vajzat luanin me kukulla të plastikës, ndërsa djemtë me top ose me shpatë. Koha ndryshonte, dhe me kohën poashtu lodrat për fëmijë. Shikoni videon që tregon se si lodrat kanë ndryshuar gjatë 100 viteve të fundit.

Më shumë »
A mund të zgjidhni këtë mister të projektuar për njerëz të dehur?

A mund të zgjidhni këtë mister të projektuar për njerëz të dehur?

Por, qëllimi është që të jetë e lehtë e mjaftueshme për të zgjidhur edhe kur ju jeni duke pirë një birrë ose më shumë.

Më shumë »