Zbavitje Faqe: 17 nga 17

Foto - Jeta e grave dhe burrave në tre fotografi

Foto - Jeta e grave dhe burrave në tre fotografi

Si duken burrat dhe grate ne stade te ndryshme te jetes

Më shumë »
Çfarë personi jeni?

Çfarë personi jeni?

Me kujdes vështrone çdo fotografi dhe më pas për çdonjërën fotografi zgjidhni njërën nga përgjigjet që është më afër perceptimit tuaj të fotos.

Më shumë »
Barcolete: Nuk është e lehte te jesh grua e suksesshme!

Barcolete: Nuk është e lehte te jesh grua e suksesshme!

Nuk e kanë të lehtë edhe grate e bukura dhe të suksesshme, ja pse:

Më shumë »
Shaka: Dashuria studentore

Shaka: Dashuria studentore

Hasa, një student në Tiranë, shkruan për të dashurën e tij që studion ne Prishtinë:

Më shumë »
Barculetë: Pse të gjithë duhet të studioni?

Barculetë: Pse të gjithë duhet të studioni?

Përparësi kryesore e arsimit të lartë, është ajo që tek studenti zhvillohen shumë cilësi të cilat janë të nevojshme për të pasur suksesë në jetë. Ja disa prej tyre:

Më shumë »
E mëparshme 1 ... 1314151617 E ardhshme