Zbavitje Faqe: 16 nga 17

Çfarë kërkon në 'Google' çdo student?

Çfarë kërkon në 'Google' çdo student?

Kur nuk ka kohë për detyrat e shtëpisë ose punimin seminarik, nuk ndodh rrallë që të mundohemi ta kryejmë një punë me procedurë të përshpejtuar. Në këto çaste, pyesni veten: "Çfarë mund të shfrytëzoj, dhe të mos jetë vjedhje?" Nga ana tjetër, kur planifikoni të mbeteni tërë natën për të mësuar, ju intereson sa kafe mund të pini, pa ju bërë dëm, apo jo? Të gjithë e kuptojmë.

Më shumë »
Mesazhet më të pazakonta për ditëlindje në Facebook

Mesazhet më të pazakonta për ditëlindje në Facebook

Shumica e njerëzve shkruajnë në muret e "Facebook-ut" të miqve të cilët kur ata e festojnë ditëlindjen e tyre.

Më shumë »
Provimi pranues për Polic

Provimi pranues për Polic

Si duket një provim pranues për polic?

Më shumë »
Surpriza më e mirë e bërrë për ditëlindje

Surpriza më e mirë e bërrë për ditëlindje

E dashura e tij Ella kishte për të shkuar për tre muaj në Australi nga Britania e Madhe, ku çifti i ri banonte.

Më shumë »
A dëshironi ndonjë nga këto punë të ëndërrave tuaja?

A dëshironi ndonjë nga këto punë të ëndërrave tuaja?

Këta njerëz kreativ na sugjerojnë neve se përderisa ne mund të ëndërrojnë diçka, ne gjithashtu mund edhe ta përjetojmë atë.

Më shumë »
Çka të merrni në plazh dhe Çka të leni në shtëpi?

Çka të merrni në plazh dhe Çka të leni në shtëpi?

Disa nga gjerat dhe librat qe duhet ti merrni me vete gjate pushimeve te veres!

Më shumë »
Të rrezikosh jetën për një fotografi

Të rrezikosh jetën për një fotografi

Momenti është kapur në një vullkan aktiv në lindjen e largët të Rusisë.

Më shumë »
Nëntë rrathët në ferrin shkencor

Nëntë rrathët në ferrin shkencor

Sipas modelit të Ferrit të Dante Aligierit, ua sjellim ferrin shkencor që i pret shkencëtarët mëkatarë.

Më shumë »
Çfarë thotë ngjyra e rrobeve tuaja për ju?

Çfarë thotë ngjyra e rrobeve tuaja për ju?

Stili juaj i modës sëbashku me ngjyrën që mbizotëron në garderobën tuaj flet shumë për ju.

Më shumë »
Webfaqe për të kaluar kohën

Webfaqe për të kaluar kohën

Webfaqe për të humbur kohën në mënyra të ndryshme

Më shumë »
Mësim për provim

Mësim për provim

Mesim për provim

Më shumë »
Udhëkryqi më I çmendur në botë

Udhëkryqi më I çmendur në botë

Udhëkryqi më I çmendur në botë

Më shumë »
Trend i ri : "selfie" për intelektualë

Trend i ri : "selfie" për intelektualë

Këto ditë nëpër rrjetet sociale u shfaqë një trend i ri selfie. Kësaj here, njerëzit dërgojnë fotografi të rafteve të tyre me libra, hashtag i trendit të ri është shelfie.

Më shumë »
Pse të zgjidhni një fakultet më të lehtë...

Pse të zgjidhni një fakultet më të lehtë...

Bisede interesante mes dy njerezve te profesioneve te ndryshme

Më shumë »
Barcoletë:Lepuri shkruan doktorat!

Barcoletë:Lepuri shkruan doktorat!

Është ulur një lepur në një mal dhe shkruante diçka.Ka kaluar një dhelpur dhe e ka pyetur:-çka bën lepur?.-Asgjë dhelpur,jap o shkruaj doktorat.-A cila është tema e doktoratit.-Temën e kam “si të zë më shumë dhelpura”

Më shumë »
5 Lloje të njerëzve që I takojmë në facebook!

5 Lloje të njerëzve që I takojmë në facebook!

A e keni vënë re se miqtë tanë në Facebook sipas tipare të tyre mund ti klasifikojmë ato në disa grupe? Këtu janë disa lloje universale të njerëzve të cilët jemi të sigurt se ata janë në mesin e shokëve tuaj në facebook.

Më shumë »
Konkursi më i çmendur I të gjitha kohrave-Kërkohet Cimere

Konkursi më i çmendur I të gjitha kohrave-Kërkohet Cimere

Në Bosnje është shfaqur një koknkurs studentor interesant,që kishte këtë përmbajtje:

Më shumë »
Barcoletë:Dashuria në Facebook

Barcoletë:Dashuria në Facebook

Gjatë kohë që I bëj LIKE një vajze…Ka statuse të gjata,mendje të vogël.profil të mire dhe fotografi të mrekullueshme…Kam vënë rre se edhe ajo nuk është aq infiferente..SHpeh here më thotë se I pëlqen lista ime përplot me shokë në facebook,pëlqen linkun tim të rri etj.

Më shumë »
Test:Sigurohuni që nuk jeni psihopat!

Test:Sigurohuni që nuk jeni psihopat!

Jo kjo nuk është pyetje mashturese.Ky është një test që e përdorin psikologët Amerikan.Mendoni mire para se të përgjigjeni.Në fund gjindet rrezultati.

Më shumë »
Kur profesori ju zë duke kopjuar në provim...

Kur profesori ju zë duke kopjuar në provim...

Reagimi juaj kur profesori ju sheh duke kopjuar

Më shumë »