Teknologji Faqe: 7 nga 41

Aplikacione për spiunim në "Viber" dhe "Facebook"

Aplikacione për spiunim në "Viber" dhe "Facebook"

Viber është një ndër aplikacionet më të popullarizuara për thirrje dhe mesazhe për të gjitha platformat e telefonave. Është falas dhe në disponim për të gjithë. Përdoret nga 250 miliona njerëz në botë.

Më shumë »
A e dini se sa herë në ditë e prekni ekranin e telefonit tuaj?

A e dini se sa herë në ditë e prekni ekranin e telefonit tuaj?

A keni pyetur veten ndonjëherë se sa herë gjatë ditës prekni telefonin tuaj? Shpesh na ndodh që nga bezdia ta hapim telefonin për të parë mos rastësisht ka arritur ndonjë mesazh, njoftim ose thirrje. Hapim "Facebook"un edhepse e kemi të hapur në ekranin e laptopin, ose thjesht prekim telefonin për të parë se sa është ora. E tërë kjo shpie deri tek varësia nga telefonat e mençur.

Më shumë »
Ëndrra e të gjithëve: Krevati që vetë rregullohet

Ëndrra e të gjithëve: Krevati që vetë rregullohet

O'Hair krevati i zgjuar është i veçantë për shkak se ai fillon të rregullohet pas vetëm tre sekondave pasi të jeni zgjuar.

Më shumë »
Zbuloni se a është hakuar profili juaj i Facebook-ut

Zbuloni se a është hakuar profili juaj i Facebook-ut

Nëse brengoseni dhe pyetni veten mos dikush ka hakuar profilin tuaj, ekziston mënyrë e thjeshtë për ta kontrolluar këtë. Shkoni tek shigjeta në këndin e sipërm të majtë të profilit dhe klikoni atë. Në meny klikoni Settings. Do të shfaqet meny e re. Klikoni Security dhe pastaj Where you're logged in.

Më shumë »
Si ta rregulloni opsionin që "Google" t'i harrojë kërkimet tuaja?

Si ta rregulloni opsionin që "Google" t'i harrojë kërkimet tuaja?

Kërkuesi më i fuqsihëm në botë më në fund shpalli një opsion i cili na nevojitet të gjithëve.

Më shumë »
Gjuhët e programimit më të paguara në vitin 2016

Gjuhët e programimit më të paguara në vitin 2016

Bota e teknologjisë është duke u zhvilluar më shumë se më parë për shkak të punës dhe aftësive të ndryshme.

Më shumë »
Pyetje të cilat nuk duhet t'i kërkoni në "Google"

Pyetje të cilat nuk duhet t'i kërkoni në "Google"

"Google" nuk është vetëm kërkues i fakteve. Ai mund të jetë bombë e kureshtjes. Cilat janë gjërat të cilat nuk duhet ti kërkoni në "Google"? Independent.co.uk shpall listë të gjërave të cilat nuk duhet t'i kërkoni.

Më shumë »
Një trik i çuditshëm çliron hapësirë në telefon pa fshirë të dhëna

Një trik i çuditshëm çliron hapësirë në telefon pa fshirë të dhëna

Të gjithë e dimë se sa shumë nervozon mungesa e memories në telefon. Sa herë është dashur të fshini mesazhe dhe fotografi për të çliruar hapësirë?

Më shumë »
Rusia punon në pajisje për teleportim

Rusia punon në pajisje për teleportim

Kohët e fundit, teleportimi nuk mund të jetë një gjë e filmave, por edhe nga realiteti. Rusia paraqiti planet e teknologjisë teleporte për vitin 2035.

Më shumë »
"Google" zbulon mënyrë të re se si fëmijët të kodojnë me blloqe

"Google" zbulon mënyrë të re se si fëmijët të kodojnë me blloqe

Fëmijët mësojnë njëri nga tjetri nëpërmjet lojës dhe interaksionit. "Google" arrin të depërtojë në mënyrën natyrale të të mësuarit tek fëmijët duke bërë kodimin fizik - diçka që do të mund ta prekin, në vend se të kodeve në ekran.

Më shumë »
Evolucion i tastierës: Pajisje e zgjuar që do të ndryshojë tërësisht mënyrën se si shkruani

Evolucion i tastierës: Pajisje e zgjuar që do të ndryshojë tërësisht mënyrën se si shkruani

Evolucion i tastierës: Pajisje e zgjuar që do të ndryshojë tërësisht mënyrën se si shkruani

Më shumë »
Gjeniu matematikor i cili ia shiti kompaninë e tij "Apple"

Gjeniu matematikor i cili ia shiti kompaninë e tij "Apple"

Jan Erik Solem është sipërmarrës suedez i cili ëshë i vendosur ta hulumtojë çdo kënd të këtij planeti.

Më shumë »
Cili shfletues më së shumti harxhon baterinë e kompjuterit?

Cili shfletues më së shumti harxhon baterinë e kompjuterit?

Shumë njerëz përdorin internetin nëpërmjet shfletuesit "Google chrome".

Më shumë »
Paranoja e Mark Zukerbergut

Paranoja e Mark Zukerbergut

Mediat shkruajnë që ai mbulon kamerën e kompjuterit si dhe mikrofonin. Përse?

Më shumë »
Bëni vetë projektor në shtëpi nga telefoni dhe një kuti të kartonit

Bëni vetë projektor në shtëpi nga telefoni dhe një kuti të kartonit

Po bëhemi të varur nga smartfonat tanë çdo ditë e më shumë. Po rritet numri i përdoruesve të internetit të cilët përdorin vetëm celularin dhe lojërat në celular.

Më shumë »
Minibusi elektrik pa vozitës i quajtur Oli

Minibusi elektrik pa vozitës i quajtur Oli

Kompania amerikane "Local Motors" krijoi një automjet krejtsisht autonom për transportin e 12 personave.

Më shumë »
Deri më vitin 2030 Gjermania do t'i ndalojë automjetet që emitojnë gazra helmuese

Deri më vitin 2030 Gjermania do t'i ndalojë automjetet që emitojnë gazra helmuese

Shumë shtete evropiane punojnë rreth uljes së emitimit të gazrave të dëmshme nëpërmjet iniciativave që përfshijnë automjetet. Tani, Gjermania bën një hap përpara me një ligj të ri ku të gjitha automjetet e reja të regjistruara në Gjermani nuk duhet të emitojnë gazra të dëmshme deri më vitin 2030.

Më shumë »
Hakerët mund të hyjnë në profilin tuaj të "Facebook"-ut nëpërmjet numrit të telefonit

Hakerët mund të hyjnë në profilin tuaj të "Facebook"-ut nëpërmjet numrit të telefonit

Profilet në "Facebook" nuk janë krejtsisht të sigurta nga hakerët, edhe nëse përdoruesi ka përzgjedhur një fjalëkalim të sigurt.

Më shumë »
Cila është e ardhmja e internetit të shpejtë?

Cila është e ardhmja e internetit të shpejtë?

Si mundet të ruajmë një efektshmëri të lartë të internetit?

Më shumë »
Ende risi nga "Facebook"-u

Ende risi nga "Facebook"-u

Këtë javë zbuluam që përdoruesit e "Android" mund ta përdorin aplikacionin "Messenger" për të dërguar SMS, ndërsa tani nga "Facebook" erdhi një risi tjetër lidhur me aplikacionin "Messenger". Bëhet fjalë për pamjen e tij të re.

Më shumë »