Teknologji Faqe: 41 nga 41

Samsung Galaxy S5 - Më shumë evolucion sesa revolucion

Samsung Galaxy S5 - Më shumë evolucion sesa revolucion

Galaxy S5 është prodhimi më i ri i Samsung i cili konsiderohet të bëjë bum në historinë e telefonave. Në një mënyrë unike, telefoni është shumë bukur i dizajnuar, ndërsa materiali (plastikë) është i qëndrueshëm dhe duhet të mbajë shkëlqimin me kalimin e kohës. Por, a është kjo një zëvendësim për iPhone? Jo, por është zëvendësim për S4 i cili duhet ti kënaqë blerësit e Samsung.

Më shumë »
Si t'a mbushni telefonin tuaj per 30 sekonda!

Si t'a mbushni telefonin tuaj per 30 sekonda!

Perdeisa keni telefon te mencur edhe sigurisht jeni te njoftuar se ata shume shpejt e hargjone baterine,por me e keqja kur jeni duke dale nga shtepia dhe shihni se bateria juaj eshte ne fund.

Më shumë »
Kuiz - Çfarë lloj inxhinieri jeni?

Kuiz - Çfarë lloj inxhinieri jeni?

Një kuiz interesant që zbulon çfarë lloj inxhinieri jeni, gjegjësisht me cilin inxhinier të njohur keni më së shumti veti të përbashkëta.

Më shumë »
Çfarë i bën Facebook-u trurit tuaj?

Çfarë i bën Facebook-u trurit tuaj?

Menyrat se si ndikon Facebooku ne trurin tone.

Më shumë »
Në botë ekzistojnë dy lloje njerëzish...

Në botë ekzistojnë dy lloje njerëzish...

Si ndahen njerezit, ne dy menyra...

Më shumë »
Si reagojnë fëmijët e sotshëm ndaj kufjeve Walkman?

Si reagojnë fëmijët e sotshëm ndaj kufjeve Walkman?

Ata vendosën një video e cila e shfaq reagimin e fëmijëve kur për herë të parë e shohin Walkmanin, çudinë e atëhershme të teknologjisë, tanimë një kujtim i mirë për gjeneratat më të vjetra.

Më shumë »
Fjalëkalimet që nuk duhet asesi t’I përdorim ,sepse hakerat lehtë mund të depërtojnë deri tek ato

Fjalëkalimet që nuk duhet asesi t’I përdorim ,sepse hakerat lehtë mund të depërtojnë deri tek ato

Kompania "SplashData" botoi një listë të 25 fjalëkalimeve më të përdorura në vitin 2012 në të cilat hakerat kanë depërtuar dhe në këtë mënyrë kanë hyrë në e-mail adresën e dikujt, llogari të rrjeteve sociale dhe shumë vende të tjera.

Më shumë »
Ndryshime të reja në Facebook

Ndryshime të reja në Facebook

Facebook vetëm se ka filluar tu dërgojë lajmërime shfrytëzuesve në më shumë vende evropiane për ndryshimet që do të vijojnë.

Më shumë »
Apple planifikon iPhone të "tejdukshëm"

Apple planifikon iPhone të "tejdukshëm"

Të gjithë e dimë se derisa jemi duke ecur rrugës dhe shkruajmë ndonjë SMS porosi njëkohësisht për të tjerët dukemi si të dehur, dhe rrezikojmë që të ndeshemi me ndonjë pemë, shtyllë elektrike, apo një këmbësor tjetër.

Më shumë »
Tehnika të thjeshta për "Photoshop" për fillestar

Tehnika të thjeshta për "Photoshop" për fillestar

“Photoshop” është program i dobishëm, por për shumë veta është edhe konfuze. Kjo mund të paraqet probleme për ata që dëshirojnë të avancohen në sferën e fotografisë.

Më shumë »
E mëparshme 1 ... 3738394041 E ardhshme