Teknologji Faqe: 40 nga 41

A jeni të varur nga interneti?

A jeni të varur nga interneti?

Interneti si problem...?

Më shumë »
Truke me të cilat do ta ruani baterinë e telefonit

Truke me të cilat do ta ruani baterinë e telefonit

Pa marrë parasysh se cilin smartphonë përdorni, bateria është komponenta kryesore prej së cilës varet absolutisht çdo segment tjetër dhe hardueri i pajisjes. Ju sjellim disa truke me të cilat do të zgjasni jetëzgjatjen e baterisë.

Më shumë »
Profesione të çuditshme që do të ekzistojnë në të ardhmen

Profesione të çuditshme që do të ekzistojnë në të ardhmen

Përveç nëse robotët nuk na shkatërrojnë në të ardhmen e afërt, njerëzit vazhdojnë me idetë e tyre duke krijuar profesione dhe mundësi të reja për karrierë. Canadian Scholarship Trust Plan sëbashku me strategë për parashikim përpiliuan përshkrime për disa profesione të cilat sigurisht do të paraqiten deri më vitin 2030

Më shumë »
Telefoni i parë me Windows 8.1

Telefoni i parë me Windows 8.1

Nokia është gati të shesë telefonin e parë Windows 8.1.

Më shumë »
Me printer 3D mund të bëni shminkë nga çdo kompjutor

Me printer 3D mund të bëni shminkë nga çdo kompjutor

Me printer 3D mund të bëni shminkë nga çdo kompjutor

Më shumë »
Sony ka krijuar një disk që mund të përmbajë rreth 64.750.000 këngë

Sony ka krijuar një disk që mund të përmbajë rreth 64.750.000 këngë

Sony ka krijuar një disk që mund të përmbajërreth 64.750.000 këngë

Më shumë »
Roboti I cili do të ju detyrojë të besoni në magji

Roboti I cili do të ju detyrojë të besoni në magji

Magjistarët së shpejti mund të humbasin punën e tyre.

Më shumë »
Lojrat më të mira për android për vitin 2014

Lojrat më të mira për android për vitin 2014

Jeni duke kërkuar për një lojë që do të zhvillojë trurin tuaj dhe do tju bëj të mendoni?

Më shumë »
Shikoni biçikletën e së ardhmes

Shikoni biçikletën e së ardhmes

Një biçikletë e së ardhmes, e pajisur me shumë gjëra të nevojshme që i ka mundësuar teknologjia.

Më shumë »
Rregulla të pashkruara për shfrytëzimin e Facebook-ut

Rregulla të pashkruara për shfrytëzimin e Facebook-ut

"Rregulla" se si te (mos) silleni ne Facebook

Më shumë »
Web faqja që tregon çka facebook-u dine për ju

Web faqja që tregon çka facebook-u dine për ju

Si mund dikush të mësojë diçka në lidhje me ju me anë të të dhënave tuaja të Facebook?

Më shumë »
Punëdhënësit do t’ju kërkojnë në “google”.Si të përmirësoni imazhin tuaj “online”?

Punëdhënësit do t’ju kërkojnë në “google”.Si të përmirësoni imazhin tuaj “online”?

Punëdhënësit do t’ju kërkojnë në “google”.Si të përmirësoni imazhin tuaj “online”?

Më shumë »
Pse vajzat duhet të konsiderojnë studimin e shkencave kompjuterike?

Pse vajzat duhet të konsiderojnë studimin e shkencave kompjuterike?

Femrat janë të nevojshme në zyret e kompanive nga fusha e informatikës. Kjo nuk është arsyeja e vetme se pse ato duhet të regjistrohen në fakultet teknik. Kjo industri ka mungesë të talentëve.

Më shumë »
Më në fund një aplikacion falas për mësimin e matematikës

Më në fund një aplikacion falas për mësimin e matematikës

Përgatituni për të fituar ulëse ,sepse kjo kërkesë do ta ndryshojë jetën tuaj.

Më shumë »
Ndërtesa më e lartë në botë e parë nga hapësira

Ndërtesa më e lartë në botë e parë nga hapësira

Ndërtesa më e lartë në botë e parë nga hapësira…

Më shumë »
Si dukeshin tabletët në vitin 2001...

Si dukeshin tabletët në vitin 2001...

Si dukeshin tabletët në vitin 2001...

Më shumë »
Truke që mund të ju shpëtojnë në momentin e fundit?!

Truke që mund të ju shpëtojnë në momentin e fundit?!

"Google" ka shumë merita, nga të cilat ne të gjithë e dimë.

Më shumë »
Imazhet e iPhone 6?

Imazhet e iPhone 6?

Para muajit shtator nuk do të dalë në treg, madje ende nuk është vendosur nëse do të quhet iPhone Air apo iPhone 6.

Më shumë »
Samsung Galaxy S5 - Më shumë evolucion sesa revolucion

Samsung Galaxy S5 - Më shumë evolucion sesa revolucion

Galaxy S5 është prodhimi më i ri i Samsung i cili konsiderohet të bëjë bum në historinë e telefonave. Në një mënyrë unike, telefoni është shumë bukur i dizajnuar, ndërsa materiali (plastikë) është i qëndrueshëm dhe duhet të mbajë shkëlqimin me kalimin e kohës. Por, a është kjo një zëvendësim për iPhone? Jo, por është zëvendësim për S4 i cili duhet ti kënaqë blerësit e Samsung.

Më shumë »