Teknologji Faqe: 2 nga 39

"Gmail" ofron diçka që të tjerët nuk e kanë

"Gmail" ofron diçka që të tjerët nuk e kanë

Ashtu si nuk ka rëndësi nëse ka shkronja të mëdha apo të vogla në e-mail, dhe pika nuk është platformë e rëndësishme "Gmail", përveç se tek ajo është më e dukshme emri dhe mbiemri juaj.

Më shumë »
Aplikacioni më i popullarizuar ju përgjon edhe kur nuk e përdorni telefonin

Aplikacioni më i popullarizuar ju përgjon edhe kur nuk e përdorni telefonin

Përdoruesit e "Facebook Messenger" duhet ta dinë se ky aolikacion mund të përgjoj edhe kur nuk e përdorni telefonin.

Më shumë »
Pika kryesore e shitjes së NOKIA-s me Android

Pika kryesore e shitjes së NOKIA-s me Android

Android telefonat e parë Nokia mund t'i shohim tashmë në Kongresin Botëror Mobil në Barcelonë në fund të shkurtit, dhe duke gjykuar nga puna e pajisjeve me rreze të mesme të çmimeve.

Më shumë »
Nokia po kthehet !

Nokia po kthehet !

Kompania Finlandeze e telekomunikacionit Nokia, dikur udhëheqës botëror në prodhimin e telefonave celular, në gjysmën e parë të vitit 2017 përsëri do të kthehet në tregun e telefonave të zgjuar, tha kompania.

Më shumë »
Super Mario për herë të parë do të luhet edhe në telefonat mobil

Super Mario për herë të parë do të luhet edhe në telefonat mobil

Nintendo lojra, Super Mario Run, dje më 15 Dhjetor ka filluar shitjen në sistemin iOS, shkruan Wired.

Më shumë »
NASA na mundëson një shëtitje virtuale rreth hënës

NASA na mundëson një shëtitje virtuale rreth hënës

Në moshën tuaj tashmë është shumë vonë për të përcaktuar një karrierë si një astronaut.

Më shumë »
Bota në shifra: Ndiqni shifrat LIVE që sillen në botë

Bota në shifra: Ndiqni shifrat LIVE që sillen në botë

Sipas të dhënave nga zyra statistikore në Worldometers në Tokë jetojnë tashmë më pak se 7.5 miliardë njerëz.

Më shumë »
Aplikacionet që harxhojnë më shumë baterine e telefonit tuaj

Aplikacionet që harxhojnë më shumë baterine e telefonit tuaj

Aplikacionet që harxhojnë më shumë baterine e telefonit tuaj

Më shumë »
Facebook me opsion të rri për porositjen e ushqimit

Facebook me opsion të rri për porositjen e ushqimit

Duket se moto e rre në Facebook është: më mirë vonë se kurrë.

Më shumë »
Aplikacioni i cili do të ju tregojë se a paguheni mjaftueshëm

Aplikacioni i cili do të ju tregojë se a paguheni mjaftueshëm

Aplikacioni i cili do të ju tregojë se a paguheni mjaftueshëm

Më shumë »
U krijua aplikacioni i parë mobil për fjalorin dygjuhësor

U krijua aplikacioni i parë mobil për fjalorin dygjuhësor

Lajm i fundit i madh për përkthyesit dhe të gjithë të tjerët fushën e punës së të cilëve kërkon përkthime të shumta.

Më shumë »
Realitet është kjo që po jetojmë apo stimulim?

Realitet është kjo që po jetojmë apo stimulim?

Ilona Musk thotë se nganjëherë është mjaft e mundshme se jeta në Tokë nuk është e vërtetë, dhe se ne jetojmë në një formë të grupit të simulimit kompjuterik ...

Më shumë »
Do të tmerroheni kur të shikoni shkallën e bombave bërthamore

Do të tmerroheni kur të shikoni shkallën e bombave bërthamore

Armët bërthamore janë frikshëm mjaftueshëm në vetvete, por në qoftë se i keni shqyrtuar pak më thellë dhe të zbuloni se çfarë ishte pushteti i tyre - është tmerrësisht e frikshme.

Më shumë »
Si Bluetooth e ka marrë emrin ?

Si Bluetooth e ka marrë emrin ?

Këtë teknologji sigurisht që përdorni çdo ditë, por ju e dini se si ai mori emrin e tij të pazakontë?

Më shumë »
Sa është i qëndrushëm një Iphone?

Sa është i qëndrushëm një Iphone?

Një përdorues në YouTube ka vendosur të shkatërrojë iPhone 7 të ri vetëm për të parë se sa larg shkojnë kufijtë e tij të qëndrueshmërisë.

Më shumë »
Me Youtube Go tani do të shihen video edhe pa internet

Me Youtube Go tani do të shihen video edhe pa internet

Youtube Go është një aplikacion i ri projektuar për të lejuar qasje më të madhe videos.

Më shumë »
Youtube ka nevojë për "heronj" Bëhuni pjesë e ekipit!

Youtube ka nevojë për "heronj" Bëhuni pjesë e ekipit!

Nëse jeni të përfshirë në komentet në "Youtube" ju e dini se sa mund të jenë të pakëndshme.

Më shumë »
A e vërejtët ndryshim e Viber?

A e vërejtët ndryshim e Viber?

Identiteti vizual është shuma e karakteristikave vizuale dhe fizike të produktit, shërbimit, ideja që përcakton njohjen e kompanisë.

Më shumë »
Sa kilometra do të kalojë vetura pasi të ndizet drita paralajmëruese për rezervoar të zbrazët?

Sa kilometra do të kalojë vetura pasi të ndizet drita paralajmëruese për rezervoar të zbrazët?

Të gjithë vozitësve u është mjaft e njohur drita alarmante në tabelën kontrolluese të automjetit që vetura ka sasi të vogël të benzinës. Kur shigjeta arrin shenjën "E", varësisht nga automjeti që keni, mezi mund të arrini pompën më të afërt të benzinës ose shtëpinë tuaj.

Më shumë »
Planeti Mars nuk është limit për Elon Musk

Planeti Mars nuk është limit për Elon Musk

14 vjet Elon Musk është fokusuar në hartimin dhe zhvillimin e mjeteve dhe pajisjeve për të kolonizuar planetin e kuq.

Më shumë »