TED Ideas Faqe: 1 nga 1

Arrijnë edhe "USB flash drive" të ri pa tel

Arrijnë edhe "USB flash drive" të ri pa tel

Me rezolucionet e larta të videos dhe fotografive, pa qenë të vetëdijshëm, fitoni njoftim në telefon që smartfoni juaj nuk ka më memorje.

Më shumë »
Ken Robinson thotë se shkollat vrasin kreativitetin

Ken Robinson thotë se shkollat vrasin kreativitetin

Sir Ken Robinson ben nje diskutim te kendshem dhe njekohesisht prekes mbi krijimin e nje sistemi edukativ qe perkrah (ne vend qe te shkaterroj) kreativitetin.

Më shumë »
Simon Sinek: Si lideret e medhenj frymezojne veprim

Simon Sinek: Si lideret e medhenj frymezojne veprim

Simon Sinek ka nje model te thjeshte por te fuqishem per te inspiruar lidershpin, e gjitha duke filluar me nje rreth te arte dhe me pyetjen

Më shumë »
Jill Bolte Taylor: Njohja e vetëvetës përmes sulmit në tru

Jill Bolte Taylor: Njohja e vetëvetës përmes sulmit në tru

Jill Bolte Taylor-it ju dha një mundësi studimi shkencor që pak studiues të trurit do ta dëshironin: pati një sulm të rëndë në tru

Më shumë »
Brene Brown: Fuqia e cënueshmërisë

Brene Brown: Fuqia e cënueshmërisë

Brene Brown studion lidhjet njerëzore - aftësinë tonë për të qenë të ndjeshëm, për përkatësi, për dashuri.

Më shumë »
Tony Robbins - Pse bëjmë atë që bëjmë

Tony Robbins - Pse bëjmë atë që bëjmë

Tony Robbins diskuton rreth "forcave të padukshme" që motivojnë veprimet e të gjithëve

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme