Shëndet Faqe: 13 nga 13

Si të kujdesemi rreth dhëmbëve?

Si të kujdesemi rreth dhëmbëve?

Fijet zbardhues: Fijet do ju ndihmojnë të shpëtoni nga njollat e dhëmbëve.

Më shumë »
Cilat janë të vërtetat e fshehura rreth kancerit?

Cilat janë të vërtetat e fshehura rreth kancerit?

Qelizat e kancerit ekspozohen në një mjedis acid.

Më shumë »
Shprehi që përshpejtojnë plakjen

Shprehi që përshpejtojnë plakjen

Plakja e hershme brengos shumicën e njerëzve sepse nuk ndikon vetëm në pamjem fizike por edhe në shëndetin tonë.

Më shumë »
Disa këshilla për dhëmbë të bardhë!

Disa këshilla për dhëmbë të bardhë!

Jo vetëm femrat por të gjithë dëshirojnë të kenë dhëmbë të bardhë.

Më shumë »
Çfarë duhet të dini për kancerin?

Çfarë duhet të dini për kancerin?

Kanceri është njëra prej sëmundjeve dhe arsyeve më të shpeshta për vdekje në kohën e sotme. Do të ishte mirë të dimë diçka më shumë për këtë sëmundje.

Më shumë »
A fleni mjaftueshëm?Testi do t’a zbulojë!

A fleni mjaftueshëm?Testi do t’a zbulojë!

Pra, si do të kuptoni se ju flini sa duhet?

Më shumë »
Ushqimet që parandalojnë shfaqjen e kancerit

Ushqimet që parandalojnë shfaqjen e kancerit

Ushqimet që parandalojnë shfaqjen e kancerit

Më shumë »
Si ta shpejtojmë metabolizmin?

Si ta shpejtojmë metabolizmin?

Çfarë duhet të bëjmë që të kemi një metabolizëm më të shpejtë që do të djeg kaloritë tuaj?

Më shumë »
Sytë - dritarja e shëndetit tuaj

Sytë - dritarja e shëndetit tuaj

Sytë tuaj janë sfera të vogla të çudisë. Mjeku mund të gjejë shenja të shtypjes së lartë të gjakut, diabetit dhe shumë probleme tjera sistematike shëndetësore, vetëm duke analizuar sytë tuaj. Oftalmologu Nil Adams spjegon pse indet e syrit dhe enët e gjakut janë barometër aq i mirë i shëndetit.

Më shumë »
Sekrete të tmerrshme që mjekët fshehin nga ju

Sekrete të tmerrshme që mjekët fshehin nga ju

Mjekët janë personat të cilëve më së shumti ju besojmë. Ata janë ekspertët dhe çdo këshillë që na japin e konsiderojmë si rregull. Por, ndonjëherë as ata nuk dinë disa gjëra ose nuk duan të na tregojnë.

Më shumë »
Test për sytë:Keni kujdes ,rrezultatet mund të ju befasojnë!

Test për sytë:Keni kujdes ,rrezultatet mund të ju befasojnë!

Bëhet fjalë për një online test për sytë.Testoni shikimin tuaj me videon në vijim:

Më shumë »
Këtë tekst duhet ta lexojë çdo femër!

Këtë tekst duhet ta lexojë çdo femër!

Para 30 viteve gratë shumë më rrallë janë sëmurë nga kanceri në gji, megjithatë në disa vitet e fundit kjo sëmundje merr përmasa më të mëdha dhe ka shumë më tepër të sëmurë. Sipas statistikave, nga kanceri në gji çdo ditë sëmuren 8 gra në botë. Lexoni per shenjat e kancerit ne gji.

Më shumë »
Gabimet që bëhen gjatë dushit

Gabimet që bëhen gjatë dushit

Dushi është diçka shumë e thjeshtë, apo jo? Duket që shumica bëjnë gabime të pahetueshme gjatë dushit të cilët janë të dëmshme për lëkurën? Dy mjeke folën për shprehitë më të këqia dhe të shpeshta gjatë dushit për "Hafington Post". Çfarë këshillojnë ato?

Më shumë »
Chat-et me telefon dëmtojnë shëndetin

Chat-et me telefon dëmtojnë shëndetin

Mesazhet chat, lundrimi dhe mediat sociale jane te perdorur masivisht nga njerezit ne ditët e sotme. Telefonat smartphone ofrojnë të gjitha këto aplikacione që duket se janë të dëmshëm për shëndetin.

Më shumë »
Mënyrat e jetës për një trup të shëndetshëm dhe një mendje të shëndoshë

Mënyrat e jetës për një trup të shëndetshëm dhe një mendje të shëndoshë

Ende nuk egzistojnë të dhëna zyrtare që tregojnë se në çfarë mase faktorët e ndryshëm të mjedisit ndikojnë në trurin tonë, por egzistojnë disa hapa të mirë që do t’ju ndihmojnë të rrethoheni me punë të mira për gjendjen e shëndetit dhe mendjen tuaj.

Më shumë »
Armë të vërtetuara për largimin e stresit

Armë të vërtetuara për largimin e stresit

Jeni të nervozuar shkaku provimeve? Mundohuni të çliroheni nga stresi në disa hapa të thjeshtë

Më shumë »
E mëparshme 1 ... 910111213 E ardhshme