Ngjarje Faqe: 1 nga 1

Kjo lloj dashurie rrallë shikohet!

Kjo lloj dashurie rrallë shikohet!

Kush thotë se macja dhe qeni janë armiq?

Më shumë »
Studentë prej 70 fakulteteve të mjekësisë protestojnë kundër padrejtësisë në SHBA

Studentë prej 70 fakulteteve të mjekësisë protestojnë kundër padrejtësisë në SHBA

Studentët e fakulteteve mjekësore në SHBA protestojnë, vdekje për vrasjen e afroamerikanit të paarmatosur nga ana e policisë. Aktivistët kërkojnë nga qyteti i Njujorkut ta gjykojë policin i cili ka kryer vrasjen.

Më shumë »
Në Estoni bie borë edhe në Qershor!

Në Estoni bie borë edhe në Qershor!

Temperatura më e lartë që është regjistruar ndonjëherë në Estoni ka qenë 35,6 gradë Celcius në gushtin e vitit 1992.

Më shumë »
Studentët shqiptarë afër NASA-s

Studentët shqiptarë afër NASA-s

Studentët shqiptarë afër NASA-s

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme