Ndajmë Faqe: 1 nga 1

Oferta më e mirë e brendeve sportive arrin edhe në Gostivar!

Oferta më e mirë e brendeve sportive arrin edhe në Gostivar!

Sport Vision hap dyqanin e tij të fundit në Gostivar. Më 04 dhjetor, në zemër të qytetit në sheshin e qytetit Sport Vision paraqet ofertën më të madhe të pajisjeve sportive, veshje dhe këpucë të brendeve më të mira sportive.

Më shumë »
Hapje e madhe e Sport Reality në Tetovë!

Hapje e madhe e Sport Reality në Tetovë!

Sport Reality hap shitoren e dytë në Tetovë. Më 27 Nëntor ( e hënë) do të hapim dyqanin më të madh për paisje sportive në Koçan.

Më shumë »
Zbritje e madhe verore në SPORT REALITY TETOVË

Zbritje e madhe verore në SPORT REALITY TETOVË

Vera mbaron, por shopingu veror sapo fillon. Zbritje e madhe verore në SPORT REALITY TETOVË. Zbritje deri në -30% e koleksionit veror.

Më shumë »
Sport Reality hap dyqanin e tij të katërt në Maqedoni!

Sport Reality hap dyqanin e tij të katërt në Maqedoni!

Ju ftojmë të enjten,me 20 korrik në hapjen edyqanit te katërt sportiv Sport Reality Maqedoni.

Më shumë »
Ia tregova dashurinë nëpërmjet një foto libri!

Ia tregova dashurinë nëpërmjet një foto libri!

Foto albumin e krijova për disa minuta, ndërsa procesi ishte shumë argëtues.

Më shumë »
Krijoni foto albumin tuaj më të bukur!

Krijoni foto albumin tuaj më të bukur!

Shumë shpesh ndodh që fotografitë që i ruajmë në kompjuterët tonë të shlyhen

Më shumë »
DËRGO KARTELË DHURATË

DËRGO KARTELË DHURATË

Si në mënyrën më të shpejtë dhe më të lehtë të dërgoni dhuratë prej jashtë për të afërmit e juaj?

Më shumë »
Tortë prej çokollade me vetëm 2 përbërës...

Tortë prej çokollade me vetëm 2 përbërës...

Gjithkush pëlqen ëmbëlsirat e shpejta, pa shumë përpjekje dhe sigurisht pa shumë kohë të kaluar në frontin e një furre të nxehtë sidomos në verë.

Më shumë »
Në çka çdo shtet i Unionit Evropian ka mangësi?

Në çka çdo shtet i Unionit Evropian ka mangësi?

Gjithsesi, kjo është ajo që çdo vend evropian e ka mangësi.

Më shumë »
Cili është çmimi i një diamanti të kuq?

Cili është çmimi i një diamanti të kuq?

Diamanti figuron ende në inventarin e Sotheby me një vlerësim prej 72.000.000 $.

Më shumë »
Mënyra në të cilat fakulteti ka ndryshuar në mënyrë dramatike

Mënyra në të cilat fakulteti ka ndryshuar në mënyrë dramatike

Çdo gjë ndryshon, të gjithë e dinë këtë. Koha, gjërat ndryshojnë dhe pak gjëra mbeten siç kanë qenë më parë - sidomos jeta studentore dhe studentët. Për studentët e rinj, nuk e keni idenë sa e ndryshme ka qenë jeta studentore në kohën e prindërve tuaj.

Më shumë »
Karl Sagan - Mënyra e të menduarit

Karl Sagan - Mënyra e të menduarit

Shkenca është më shumë trup i diturisë, sesa që është mënyrë e të menduarit - Karl Sagan

Më shumë »
Citatet më të mira të  Albert Einstein

Citatet më të mira të Albert Einstein

Albert Einstein është ndoshta gjeniu më i madh që ka jetuar në tokë. Me siguri, çifuti më i famshëm, dha shumë për shkencën, ndërsa në dekadat e fundit të jetës së tij ishte edhe yll i vërtet i Amerikës.

Më shumë »
Librat që do t’ua ndryshojnë jetën

Librat që do t’ua ndryshojnë jetën

Nëse dikush ju pyet cili është libri që ua ka ndryshuar jetën, si do të përgjigjeshit? A do të ishte përgjigja juaj, njëra nga këto?

Më shumë »
Mënyrat më të lehta me të cilat CV-ja juaj do të ndryshon nga të tjerat

Mënyrat më të lehta me të cilat CV-ja juaj do të ndryshon nga të tjerat

Të gjithë e dimë se si Cv-të ngjajnë njëri me tjetrin, por vetëm përmbajtja në të i ndryshon. Por si një punëdhënës të vendos për ju, përderisa CV-ja juaj është e njejtë me të tjerat.

Më shumë »
Si të lexoni më shumë?

Si të lexoni më shumë?

Ky nuk është ndonjë qëllim shumë i madh i cili nuk mund të arrihet. Thjesht, lexoni çdo javë nga një libër, dhe në këtë mënyrë do ta bëni zakon leximin.

Më shumë »
Librat më të mirë të vitit 2013

Librat më të mirë të vitit 2013

Vendi më i famshëm online për letërsi për momentin, Goodreads ka publikuar fituesit e shpërblimeve të këtij viti për librat më të mirë. Juria janë lexuesit. Cilët janë librat që u vlersuan si më të mirët për këtë vitë?

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme