Lojra Faqe: 1 nga 1

"Google Maps" ju lejon të luani "Pac Man" në rrugë reale

"Google Maps" ju lejon të luani "Pac Man" në rrugë reale

Në ditën e 1 prilit Google nisi versionin e "Google Maps" që lejon përdoruesit për të luajtur lojën "Ms Pac-Man" në rrugë të vërtetë.

Më shumë »
Arriti vazhdimi i Super Marios

Arriti vazhdimi i Super Marios

Lojtarët e parë u kënaqur me vazhdimin e lojës legjendare tani në dispozicion për "iPhone" dhe "iPad" pajisje.

Më shumë »
Lojë: Gjeni fjalën që mungon tek titulli i filmit

Lojë: Gjeni fjalën që mungon tek titulli i filmit

Një lojë interesante dhe zbavitëse për të gjithë tifozët e filmit.

Më shumë »
Test: Qëlloni të gjitha elementet kimike

Test: Qëlloni të gjitha elementet kimike

Mundohuni të zgjidhni vetëm elementet kimike midis koncepteve. Suksese!

Më shumë »
TEST PËR SYTË

TEST PËR SYTË

Gjithqka qe ju duhet të bëni është të mendoni se cila anë po përshtatet me shkronjën "E".

Më shumë »
Vazhdojeni vargun...

Vazhdojeni vargun...

Cili numër duhet të qëndrojë në vendin e pikëpyetjes?

Më shumë »
Nxansja e mir në kohë të vështira

Nxansja e mir në kohë të vështira

Nona: Neser test matematik kije mso...

Më shumë »
Sfidë matematikore

Sfidë matematikore

Sfidë matematikore

Më shumë »
Gjeje numrin

Gjeje numrin

Kombinoni 6-shte numrat e dhene me operacionet matematikore (mbledhje,zbritje,shumezim,pjestim)

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme