Kultura Faqe: 6 nga 60

Përmbledhje e të gjitha kohërave, kur Tom Cruise vraponte si i çmendur në filma

Përmbledhje e të gjitha kohërave, kur Tom Cruise vraponte si i çmendur në filma

Duke ecur...Duke vrapuar... Duke vrapuar më me shpejtësi...Përgatituni pë argëtim.

Më shumë »
E vërteta rreth Sirisë, që do t'i heshtë mediat?

E vërteta rreth Sirisë, që do t'i heshtë mediat?

E vërteta rreth Sirisë, që do t'i heshtë mediat?

Më shumë »
Pse ngjyra e kuqe është e republikanëve dhe blu e demokratëve?

Pse ngjyra e kuqe është e republikanëve dhe blu e demokratëve?

Në më pak se pak javë para zgjedhjeve presidenciale në Shtetet e Bashkuara, atmosfera gjithnjë duke u përmirësuar ..

Më shumë »
Qyteti miniaturë që është bërë atraksion i madh turistik

Qyteti miniaturë që është bërë atraksion i madh turistik

Hekurudha më e shkurtër në botë është e vendosur në Hamburg.

Më shumë »
A e hamë picën plotësisht gabim?

A e hamë picën plotësisht gabim?

Daniel Yang si një ekspert për pica, i cili për specialitetin italian mësoi nga Enza Chochev - pica Master nga Napoli.

Më shumë »
Restauranti më i mirë në botë

Restauranti më i mirë në botë

Nëse nuk i keni problem paratë, vizitoni një restorant spektakolar është një përvojë fantastike.

Më shumë »
Vendi ku papunësia nuk ekziston

Vendi ku papunësia nuk ekziston

Numri i njerëzve që duan për t'u zhvendosur në këtë vend është aq i madh se ajo është bërë listën e pritjes, dhe pritja është dy vjet.

Më shumë »
Intervista e fundit e Janis Joplin - video e animuar

Intervista e fundit e Janis Joplin - video e animuar

Në të Janice flet për krijimtarinë dhe reflektimin dhe në mënyrë të qartë konstaton se një personalitet kompleks plot kontradikta që në fakt na bën njeri.

Më shumë »
Kush ishte pronari i parë i Yugo-s?

Kush ishte pronari i parë i Yugo-s?

Vetura Yugo feston ditëlindjen më 2 tetor 1978, kur ajo u prezantua për herë të parë.

Më shumë »
12 makinat më të mira për vitin 2016 në një garë

12 makinat më të mira për vitin 2016 në një garë

12 makinat më të mira në një garë - një parajsë për sytë e meshkujve.

Më shumë »
Hiqen detyrat e shtëpisë në disa shkolla në Amerikë

Hiqen detyrat e shtëpisë në disa shkolla në Amerikë

Disa ekspertë të arsimit thonë se detyrat e shtëpisë ka një "jetike" dhe se heqja mund të "largohen pasojat kryesore në edukimin e fëmijëve."

Më shumë »
Pse obsesionon Mona Lisa?

Pse obsesionon Mona Lisa?

Video ka shpjeguar se si imazhi i Da Vinçit i ka bërë përshtypje botës.

Më shumë »
VIDEO: Debati 90-minuta më i shikuar

VIDEO: Debati 90-minuta më i shikuar

VIDEO: Debati 90-minuta më i shikuar

Më shumë »
Imagjinoni të shikoni film në këtë Kino të rrehatshme

Imagjinoni të shikoni film në këtë Kino të rrehatshme

"Tulikino" emri i kësa kino zbavitëse me ngjyra, e cila është e vendosur në qytetin e Samorin në Sllovaki dhe është puna e projektuesit Michael Stashka.

Më shumë »
Cila gjuhë Evropiane është më tërheqëse?

Cila gjuhë Evropiane është më tërheqëse?

Gjuha është një nga elementet kryesore të kulturës.

Më shumë »
BE ndalon teste kozmetike në kafshë

BE ndalon teste kozmetike në kafshë

Testimi kozmetike në kafshë do të ndalohet në Bashkimi Evropian vendosi në gjykatë të mërkurën, edhe nëse testi është bërë në mënyrë që të shesin në tregjet e treta.

Më shumë »
Kina lëshoi në përdorim ashensorin më të madh oqeanik

Kina lëshoi në përdorim ashensorin më të madh oqeanik

Ashensori më i madh në anije në botë ka filluar punën në provincën Hubei në Kinën qendrore, digës "Tre Gorges" e lumit Yangtze.

Më shumë »
Kërcënimi i Kinës për Parlamentin Evropian

Kërcënimi i Kinës për Parlamentin Evropian

Ndër të tjera, Kina është e lënduar nga fakti se udhëheqësi tibetian në mërgim, Dalai Lama ka drejtuar Parlamentit Evropian në Strasburg.

Më shumë »
Shikoni se çka mund të krijojë njeriu me paralizë cerebrale

Shikoni se çka mund të krijojë njeriu me paralizë cerebrale

Kjo është edhe një dëshmi se talenti gjithmonë gjen rrugën e tij.

Më shumë »
Suedia përsëri më e mirë se pjesa tjetër e botës

Suedia përsëri më e mirë se pjesa tjetër e botës

Qeveria suedeze planifikon të sjellë lehtësime tatimore për ndreqjen e sendeve në mënyrë që të ulet numri i sendeve vjetra të hedhura në mbeturina dhe blerja e të rejave.

Më shumë »