Kultura Faqe: 59 nga 60

Momentalisht, ky është libri më i njohur në Amazon

Momentalisht, ky është libri më i njohur në Amazon

Momentalisht, libri më i njohur në Amazon nuk i përket J.K Rouling ose Malkolm Gladuelit.

Më shumë »
Filma që duhet t’I shikojë çdo vajzë?!

Filma që duhet t’I shikojë çdo vajzë?!

Filma që duhet t’I shikojë çdo vajzë?!

Më shumë »
Përcaktoni orën tuaj të mbrendshme!

Përcaktoni orën tuaj të mbrendshme!

Në secilin prej nesh ka disa orë gjenetike.

Më shumë »
Produktet në të cilat harxhojmë para kot!

Produktet në të cilat harxhojmë para kot!

Produktet në të cilat harxhojmë para kot!

Më shumë »
Cili është vendi më I mirë për të jetuar të rrinjtë?!

Cili është vendi më I mirë për të jetuar të rrinjtë?!

Njerëzit nën 25 vjet tani përbëjnë gjysmën e popullsisë së Tokës.

Më shumë »
Dita kur vdiq Ajnshtajni - rrëfim nga një fotografist

Dita kur vdiq Ajnshtajni - rrëfim nga një fotografist

Albert Ajnshtajni, teoritë e të cilit i formuan idetë për funksionimin e universit, vdiq më 18 prill të vitit 1955 nga goditja në zemër, në moshën 76 vjeçare.

Më shumë »
Universitetet me ndërtesat më të bukura në botë…

Universitetet me ndërtesat më të bukura në botë…

Universitetet me ndërtesat më të bukura në botë…

Më shumë »
Zërat më interesant në botë!

Zërat më interesant në botë!

Inxhinier Sound Trevor Cox është në një mision për të gjetur tingujt më interesante të planetit tonë.

Më shumë »
A është e bazuar karriera juaj në serialin tuaj të preferuar?

A është e bazuar karriera juaj në serialin tuaj të preferuar?

Seriali juaj i preferuar tregon shumë për ju - mirëpo, a munden poashtu të tregojnë se në çfarë bazohet karriera juaj?

Më shumë »
Si të bëhesh grua e pasur?

Si të bëhesh grua e pasur?

Do të donit që të keni shumë para dhe ato para ta fitojnë meritën e vet.

Më shumë »
Llojet e cimereve që do ti takoni në fakultet...

Llojet e cimereve që do ti takoni në fakultet...

Llojet e cimereve që do ti takoni në fakultet...

Më shumë »
Shtete të cilat kanë nivelin më të lartë të kriminalitetit

Shtete të cilat kanë nivelin më të lartë të kriminalitetit

Një raport i ri i publikuar nga zyra për drogë dhe kriminal zbulon se si nivelet e vrasjeve ndryshojnë nga shteti në shtet. Hulumtimi global për vrasje në 2013 zbulon që pothuajse gjysëm milion njerëz kanë qenë të vrarë me qëllim në vitin 2012, dhe më së shumti vrasjet janë përqëndruar në dy rajone - amerikan dhe afrikan. Sipas hulumtimeve, thuajse gjysma nga 437000 vrasjet kanë ndodhur në shtete me vetëm 11% nga popullata globale.

Më shumë »
Përbërësit e nevojshëm për lumturi sipas Epikurit

Përbërësit e nevojshëm për lumturi sipas Epikurit

Njerëzit janë kërkuar përgjigje për lumturinë nga filizofia që nga kohërat e lashta, por pak filozof kanë dhënë përgjigje më të mira se njëri i lindur 341 vjet para erës sonë. Emri i tij është Epikur.

Më shumë »
Eksperimente psikologjike që kanë përfunduar në katastrofë!

Eksperimente psikologjike që kanë përfunduar në katastrofë!

Psikologjia që ne e njohim sot, është një shkencë relativisht e re, por ne që nga lindja e saj ka ndihmuar per të fituar një kuptim më të madh të tyre dhe bashkëveprimit në botë.

Më shumë »
Mjaft kohë para arsimimit online...

Mjaft kohë para arsimimit online...

Doktor Klark ka qenë 59 kate më poshtë se studentët e tij dhe ka mbajtur ligjëratën e cila është shfaqur në ekranet televizive lart, para studentëve. Studentët e tij kanë shikuar gjatë televizorin para se të bëhet një nga mjetet më të njohura për zbavitje. Në vitin 1938, televizori ka paraqitur mësojtoren e së ardhmes.

Më shumë »
Filma të njohur të cilët fillimisht kanë pasur përfundim tjetër

Filma të njohur të cilët fillimisht kanë pasur përfundim tjetër

Si do te mbaronin keta filma ndryshe? Lexoni për ta kuptuar

Më shumë »
Përgjigje interesante të testeve nga studentët kreativ...

Përgjigje interesante të testeve nga studentët kreativ...

Ja kjo është me të vërtet një përgjigje kreative nga një student...

Më shumë »
Eksperimente psikologjike për ta njohur vetveten më mirë…

Eksperimente psikologjike për ta njohur vetveten më mirë…

“Për të përfituar ndonjë gjë në botë, ju së pari duhet ta përfitoni vetveten tuaj”

Më shumë »
Si një vendim mund të ndryshojë jetën tuaj...

Si një vendim mund të ndryshojë jetën tuaj...

Si një zgjedhje në jetë mund të ndryshojë jetën tuaj,dhe me atë të ndaloni depresionin,dhe t'a shtoni lumturinë tuaj...Cili është ky vendim? Martesa

Më shumë »
Gjërat të cilat çdo studente duhet t’I përsëris zakonisht...

Gjërat të cilat çdo studente duhet t’I përsëris zakonisht...

1.Numri I vikendeve që I keni gjatë fakultetit nuk është I pafundshëm,për këtë shkak dilni shetisni së paku njëherë në javë.

Më shumë »