Kultura Faqe: 5 nga 60

Nëse reklamat për pastë dhëmbësh ishin të sinqerta...

Nëse reklamat për pastë dhëmbësh ishin të sinqerta...

Cracked na zbulon - sido të ishin reklamat për pastë dhëmbësh në qoftë se ato do të kishin qenë të sinqerta?

Më shumë »
Çfarë trende të bukurisë kanë ekzistuar në vitet e '80?

Çfarë trende të bukurisë kanë ekzistuar në vitet e '80?

Çfarë modele flokësh janë mbajtur? Si janë shminkuar vajzat?

Më shumë »
10 shaka fshehura për të rritur tek filmat vizatimor

10 shaka fshehura për të rritur tek filmat vizatimor

A e keni vënë re ju? Nëse jo, kjo video do t'ju tregojë.

Më shumë »
Mësoni të lexoni gjuhën koreane për 5 minuta

Mësoni të lexoni gjuhën koreane për 5 minuta

Seriozisht. Shumë argumentojnë se ata patën sukses, të paktën nëse ju u besoni komenteve.

Më shumë »
Pse qytetet janë aty ku janë?

Pse qytetet janë aty ku janë?

Video Informative e Wendover Productions që n'a shpjegon se pse qytetet janë ndërtuar pikërisht aty ku gjenden sot.

Më shumë »
8 Truke në 90 sekonda për fotografi më të mira

8 Truke në 90 sekonda për fotografi më të mira

Fotografi Peter MacKinnon ndanë truket e zakonshme që ai vetë ka përdorur për të krijuar fotografi të mahnitshme.

Më shumë »
Videot më të mira të vitit 2016 me GoPro kamerë

Videot më të mira të vitit 2016 me GoPro kamerë

Falë GoPro shumë momente epike në mbarë botën janë përjetësuar përgjithmonë në kamera.

Më shumë »
Iluzion optik i cili do ju çmend

Iluzion optik i cili do ju çmend

Si mund dy copa në të njëjtën kohë të jenë të ndryshme dhe të barabarta në gjatësi?

Më shumë »
Rimorkio e re e zgjeruar për Fifty Shades Darker

Rimorkio e re e zgjeruar për Fifty Shades Darker

Rimorkio e re e zgjeruar për Fifty Shades Darker

Më shumë »
10 gjëra të çuditshme që trupi juaj zbulon për karakterin tuaj

10 gjëra të çuditshme që trupi juaj zbulon për karakterin tuaj

The Richest e krijoi këtë video, e cila për një kohë të shkurtër u shpërnda me të madhe.

Më shumë »
Pse disa këngë të caktuara mbeten në kokën tonë?

Pse disa këngë të caktuara mbeten në kokën tonë?

Pse disa këngë të caktuar mbeten në kokën tonë?

Më shumë »
10 skenat më të mira në filmat vizatimorë të Disney

10 skenat më të mira në filmat vizatimorë të Disney

Cila pjesë e "Frotzen" është pauzuar dhe pse? Dhe, cila pjesë e "Sirenës së ujit?

Më shumë »
Çfarë ndodh kur dikush vjedh telefonin tonë?

Çfarë ndodh kur dikush vjedh telefonin tonë?

Anthony van der Meer nga Hollanda ka përdorur telefonin e tij për të bërë një dokumentar të shkurtër për atë që ndodh kur dikush do të vjedh telefonin tonë.

Më shumë »
Thyerja e gjërave të rastit ... Pse jo?

Thyerja e gjërave të rastit ... Pse jo?

Për një përmbledhje qesharake...Një komplot interesant i thyerjes së gjërave të rastit.

Më shumë »
Te ne është Baba dimri, si është në vende tjera?

Te ne është Baba dimri, si është në vende tjera?

"Bartësi i dhuratave" është emri që do thiret baba dimri në të ardhmen - por deri sa të arrin kjo utopi, bota do të duhet të përdorë emrin që tashmë i ka dhënë.

Më shumë »
Çfarë nuk është në rregull me reklamën e këtij viti të rri të Coca-Cola-s?

Çfarë nuk është në rregull me reklamën e këtij viti të rri të Coca-Cola-s?

Për vite, ne jemi mësuar të shohim imazhin e Santa Claus në kamionë që bartë pijen dhe pastaj patjetër të ishim të sigurt se festat po fillojnë.

Më shumë »
Nëse edhe sot do ekzistone Olimpiada e lashtë ...

Nëse edhe sot do ekzistone Olimpiada e lashtë ...

Veshje të veçantë? Sportive moderne? Harrojeni.

Më shumë »
Si do të dukej makina e Trump, nëse ajo do ishte e njëjtë si shtëpia e tij?

Si do të dukej makina e Trump, nëse ajo do ishte e njëjtë si shtëpia e tij?

Neil Blumkamp ka vendosur për të na treguar se si do të dukej makina presidenciale e tij, nëse do kishte mundur t'a rregullone atë si shtëpinë e tij.

Më shumë »
Si të dukeni bukur pa aspak grim?

Si të dukeni bukur pa aspak grim?

Blogerja e njohur në YouTube me emrin Rosebud, tregon se si ju mund të dukeni bukur dhe të freskët pa përdorur aspak kozmetikë.

Më shumë »
7 gjërat që me siguri nuk i keni ditur për Harry Potter

7 gjërat që me siguri nuk i keni ditur për Harry Potter

Portat më në fund janë hapur ... Zbuloni se çfarë sekrete magjike ishin fshehur nga ju.

Më shumë »