Kultura Faqe: 4 nga 60

Si të paketoni 200 gjëra të veshjeve në një valixhe të vogël?

Si të paketoni 200 gjëra të veshjeve në një valixhe të vogël?

Ju do të thoni se nuk është e mundur për të vendosur çdo gjë që ju keni në dollap në një valixhe të vogël?

Më shumë »
Mini skarë prej kanaçes së Coca-Cola

Mini skarë prej kanaçes së Coca-Cola

Dikush shumë është munduar përderisa e ka bërë këtë video.

Më shumë »
Video historia: E vetmja arsye pse duhet të martohemi

Video historia: E vetmja arsye pse duhet të martohemi

Histori e mrekullueshme për të ndarë me të dashurit.Histori e mrekullueshme për të ndarë me të dashurit.

Më shumë »
6 personazhet e filmave të animuar që vazhdimisht i fshehin fytyrat e tyre

6 personazhet e filmave të animuar që vazhdimisht i fshehin fytyrat e tyre

6 karaktere te filmave te vizatuar që gjithmonë e kemi pyetur veten se si ata duken, ata vazhdimisht i fshehin fytyrat e tyre.

Më shumë »
Pse jeni vazhdimisht të lodhur?

Pse jeni vazhdimisht të lodhur?

Jeni te lodhur nga ajo qe jeni vazhdimisht te lodhur? Këtu u'a sjellim disa këshilla të dobishme.

Më shumë »
5-minuta tutorial: Si fotografitë e mërzitshme të duken të mrekullueshme?

5-minuta tutorial: Si fotografitë e mërzitshme të duken të mrekullueshme?

YuriFineart na tregon se sa më shpejt që të jetë e mundur fotografitë e mërzitshme për t'i bërë ato të duken shumë meac mirë.

Më shumë »
10 truket magjike me të cilat do t'i impresiononi miqtë

10 truket magjike me të cilat do t'i impresiononi miqtë

Shikoni,provoni ata vetë dhe pastaj tregoni çdo gjë në frontin e miqve.

Më shumë »
Pse duhet të hapni sytë katër përderisa jeni në pazar me fëmijën tuaj?

Pse duhet të hapni sytë katër përderisa jeni në pazar me fëmijën tuaj?

Nëna e cila gjendet tek incizimi thote se duhet te keni shume kujdes kur beni pazar me femijen tuaj, plus mund të jetë e tmerrshme.

Më shumë »
18 ndryshimet drastike të yjeve

18 ndryshimet drastike të yjeve

Ndoshta të gjithë do të japin të njëjtën përgjigje: vitet kanë ndryshuar. Dhe mendojnë në para dhe ndërhyrjeve të duhura.

Më shumë »
Reagimet e fëmijëve të cilët për herë të parë dëgjojnë këngë të grupit "Nirvana"

Reagimet e fëmijëve të cilët për herë të parë dëgjojnë këngë të grupit "Nirvana"

Fëmijët mund të japin përgjigje të sinqerta dhe më e natyrshme se si ata reagojnë, kur ata gjejnë diçka për herë të parë.

Më shumë »
"Nike" kadizajnuar hixhabin e parë sportiv

"Nike" kadizajnuar hixhabin e parë sportiv

"Nike" kadizajnuar hixhabin e parë sportiv

Më shumë »
Vendet më të mira për të jetuar për vitin 2017

Vendet më të mira për të jetuar për vitin 2017

A keni menduar për të ndryshuar vendbanimin tuaj? Qytetet e Europës Perëndimore dominojnë renditjen për cilësinë e jetës më të mirë

Më shumë »
Vendet më të pa aritshme në botë

Vendet më të pa aritshme në botë

Është e lehtë për të marrë një udhëtim modern me aeroplan.

Më shumë »
Schopenhauer: Lumturia mund të gjendet vetëm përmes artit dhe Filozofisë

Schopenhauer: Lumturia mund të gjendet vetëm përmes artit dhe Filozofisë

Mendimtari gjermani që Niçe e ka quajtur "mësues" të tij. Arthur Schopenhauer besonte se bota është bosh dhe me keqdashje.

Më shumë »
Si bëhen makaronat në Kinë?

Si bëhen makaronat në Kinë?

Është kënaqësi për të parë se në çfarë procesi kalon brumi para se të shërbehet në mënyrë të përkryer në tas me një salcë të shijshme.

Më shumë »
Reklamë e fuqishme nga Nike që të gjithë duhet t'a shohin

Reklamë e fuqishme nga Nike që të gjithë duhet t'a shohin

Të gjithë njerëzit duhet të vlerësohen ose të gjykohen nga veprimet e tyre, jo nga mënyra se si duken apo atë që ata besojnë.

Më shumë »
Si të përgatiteni për të qenë prindër?

Si të përgatiteni për të qenë prindër?

Në momentin kur vendosim për t'u bërë prindër duhet të jemi të pregatitur si psiqikisht ashtu edhe fizikisht.

Më shumë »
Sa kohë ju duhet për të zgjidhur këtë enigmë?

Sa kohë ju duhet për të zgjidhur këtë enigmë?

Një mister interesant që u bë i popullarizuar në rrjetet sociale, a do të jeni në gjendje për t'a zgjidhur?

Më shumë »
Vendet që ofrojnë kushtet më të mira për jetë familjare

Vendet që ofrojnë kushtet më të mira për jetë familjare

Duke lëvizur jashtë vendit për shumë familje është mjaft e vështirë dhe ka shumë gjëra për të marrë parasysh kur është fjala për cilësinë e jetës.

Më shumë »
Si na ngrohë Igloo?

Si na ngrohë Igloo?

Si populli eskimez ngrohet,kur jashtë është shumë ftohtë? Video e mëposhtme na e shpjegon këtë fenomen.

Më shumë »