Kultura Faqe: 3 nga 60

Modelja kineze ndryshon poza 100 herë për një minut

Modelja kineze ndryshon poza 100 herë për një minut

Shihni se sa shpejt një modele në Kinë ndryshon poza duhe pozuar për katalogun.

Më shumë »
Sa është jeta e shkurtër?

Sa është jeta e shkurtër?

Video interesante e cila tregon shkurtësinë e jetës, e cila do të ju kujtoj se ju keni për të dhënë çdo përpjekje të përditshme për më afër ëndrrave tuaja dhe qëllimeve.

Më shumë »
Libra Bizarre për fëmijët që me të vërtetë ekzistojnë

Libra Bizarre për fëmijët që me të vërtetë ekzistojnë

Si, pse? Kush do të dëshirote të bëni diçka si kjo për një fëmijët?

Më shumë »
Si kanë ndryshuar taket në 100 vitet e fundit?

Si kanë ndryshuar taket në 100 vitet e fundit?

Si kanë ndryshuar taket në 100 vitet e fundit?

Më shumë »
10 vendet e punës më të këqija në histori

10 vendet e punës më të këqija në histori

Puna nganjëherë mund të duket si e mërzitshme, por disa njerëz me të vërtetë kane pasur probleme të tmerrshme në histori.

Më shumë »
Cili është dallimi në mes një koktej prej 6$ dhe 208$?

Cili është dallimi në mes një koktej prej 6$ dhe 208$?

Ekipi Buzzfeed na dergon ne nje udhëtim kokteji ...

Më shumë »
10 gjërat që nuk duhet t'i bëni në aeroplan?

10 gjërat që nuk duhet t'i bëni në aeroplan?

Me poshte ne video u'a paraqesim 10 gjerat te cilat asesi nuk duhet t'i beni ne aeroplan.

Më shumë »
Amerikanët flasin me një theks britanik

Amerikanët flasin me një theks britanik

Si duket kur amerikanët përpiqen të flasin gjuhën e tyre amtare, por me një theks britanik?

Më shumë »
Miqësia e pazakontë midis njeriut dhe peshkut

Miqësia e pazakontë midis njeriut dhe peshkut

Miqësia e pazakontë midis njeriut dhe peshkut

Më shumë »
Si të paketoni 200 gjëra të veshjeve në një valixhe të vogël?

Si të paketoni 200 gjëra të veshjeve në një valixhe të vogël?

Ju do të thoni se nuk është e mundur për të vendosur çdo gjë që ju keni në dollap në një valixhe të vogël?

Më shumë »
Mini skarë prej kanaçes së Coca-Cola

Mini skarë prej kanaçes së Coca-Cola

Dikush shumë është munduar përderisa e ka bërë këtë video.

Më shumë »
Video historia: E vetmja arsye pse duhet të martohemi

Video historia: E vetmja arsye pse duhet të martohemi

Histori e mrekullueshme për të ndarë me të dashurit.Histori e mrekullueshme për të ndarë me të dashurit.

Më shumë »
6 personazhet e filmave të animuar që vazhdimisht i fshehin fytyrat e tyre

6 personazhet e filmave të animuar që vazhdimisht i fshehin fytyrat e tyre

6 karaktere te filmave te vizatuar që gjithmonë e kemi pyetur veten se si ata duken, ata vazhdimisht i fshehin fytyrat e tyre.

Më shumë »
Pse jeni vazhdimisht të lodhur?

Pse jeni vazhdimisht të lodhur?

Jeni te lodhur nga ajo qe jeni vazhdimisht te lodhur? Këtu u'a sjellim disa këshilla të dobishme.

Më shumë »
5-minuta tutorial: Si fotografitë e mërzitshme të duken të mrekullueshme?

5-minuta tutorial: Si fotografitë e mërzitshme të duken të mrekullueshme?

YuriFineart na tregon se sa më shpejt që të jetë e mundur fotografitë e mërzitshme për t'i bërë ato të duken shumë meac mirë.

Më shumë »
10 truket magjike me të cilat do t'i impresiononi miqtë

10 truket magjike me të cilat do t'i impresiononi miqtë

Shikoni,provoni ata vetë dhe pastaj tregoni çdo gjë në frontin e miqve.

Më shumë »
Pse duhet të hapni sytë katër përderisa jeni në pazar me fëmijën tuaj?

Pse duhet të hapni sytë katër përderisa jeni në pazar me fëmijën tuaj?

Nëna e cila gjendet tek incizimi thote se duhet te keni shume kujdes kur beni pazar me femijen tuaj, plus mund të jetë e tmerrshme.

Më shumë »
18 ndryshimet drastike të yjeve

18 ndryshimet drastike të yjeve

Ndoshta të gjithë do të japin të njëjtën përgjigje: vitet kanë ndryshuar. Dhe mendojnë në para dhe ndërhyrjeve të duhura.

Më shumë »
Reagimet e fëmijëve të cilët për herë të parë dëgjojnë këngë të grupit "Nirvana"

Reagimet e fëmijëve të cilët për herë të parë dëgjojnë këngë të grupit "Nirvana"

Fëmijët mund të japin përgjigje të sinqerta dhe më e natyrshme se si ata reagojnë, kur ata gjejnë diçka për herë të parë.

Më shumë »
"Nike" kadizajnuar hixhabin e parë sportiv

"Nike" kadizajnuar hixhabin e parë sportiv

"Nike" kadizajnuar hixhabin e parë sportiv

Më shumë »