Kultura Faqe: 2 nga 60

Gjermania paguan qytetarët për të shpenzuar rrymë

Gjermania paguan qytetarët për të shpenzuar rrymë

Çmimi i energjisë elektrike në Gjermani përsëri shkoi në minus, kështu që gjermanët i paguajnë konsumatorët të shpenzojnë energji elektrike.

Më shumë »
Pse duhet të jetë Singapori në listën tuaj të turneut për vitin 2018?

Pse duhet të jetë Singapori në listën tuaj të turneut për vitin 2018?

Pse duhet të jetë Singapori në listën tuaj të turneut për vitin 2018?

Më shumë »
Si duket një martesë tradicionale në Vietnam?

Si duket një martesë tradicionale në Vietnam?

Në një fshat në Vietnam, njerëzit festojnë martesën e të dashurve të tyre. Ja se si duket!

Më shumë »
Si ndikon ushtimi djegës në tru dhe në trup?

Si ndikon ushtimi djegës në tru dhe në trup?

Si ndikon ushtimi djegës në tru dhe në trup?

Më shumë »
11 kërcënimet më të mëdha për njerëzimin

11 kërcënimet më të mëdha për njerëzimin

Një lëndë aktuale që vlen te kujtohet më shumë kohë.

Më shumë »
Godtije e papritur e mediave rreth "Netflix"

Godtije e papritur e mediave rreth "Netflix"

Kompania Disney do të blejë një shumicë të aksioneve u tha ne "21 Sencari Fox", në pronësi të magnatit Rupert Murdoch për 52.4 miliard dollarë!

Më shumë »
E vërteta brutale për lumturinë në shoqërinë moderne

E vërteta brutale për lumturinë në shoqërinë moderne

Çfarë do të thotë lumturia për ju?

Më shumë »
Librat që duhet t'i lexojë çdokush që kërkon punë

Librat që duhet t'i lexojë çdokush që kërkon punë

Nëse jeni duke u përgatitur për të kërkuar një punë të re ose nëse dëshironi të futni energji të re, njohuritë shtesë nuk do të ju dëmtojnë.

Më shumë »
Një ditë në Pompei - animacion i plotë

Një ditë në Pompei - animacion i plotë

Një histori e mirë e fatkeqësive natyrore gjithmonë magjeps - dhe duke pasur parasysh atë që ka ndodhur me të vërtetë, historia e Pompeit është më interesante.

Më shumë »
11 gjëra që lehtësojnë rutinën e mëngjesit dhe të gjithë do t'i dëshironin

11 gjëra që lehtësojnë rutinën e mëngjesit dhe të gjithë do t'i dëshironin

Gjithkush do të pranojë se ka mëngjes kur thjesht urren të drejtosh shtratin, ose duhet të hiqni shpejt rrobat para se të dilni.

Më shumë »
Pse nuk duhet të dëgjoni muzikë gjatë pastrimit?

Pse nuk duhet të dëgjoni muzikë gjatë pastrimit?

Pse nuk duhet të dëgjoni muzikë gjatë pastrimit?

Më shumë »
Një monument i pazakontë në Berlin, para portës Brandenburg

Një monument i pazakontë në Berlin, para portës Brandenburg

Një monument i pazakontë në Berlin, para portës Brandenburg

Më shumë »
Ferri në tokë!

Ferri në tokë!

Drejtori Gabriel Chaim si pjesë e forcave ushtarake amerikane të stacionuara në Raka arriti të regjistrojë me kamerën e tij "GoPro" se si duket konflikti atje.

Më shumë »
5 plazhet më unike në botë!

5 plazhet më unike në botë!

Sigurisht, ju do t'i gjeni çuditshëm, por gjithashtu shumë të ndryshëm dhe të bukur ashtu si këto 5 plazhe më unike në botë!

Më shumë »
Kufijtë më të çuditshëm të vendeve në botë

Kufijtë më të çuditshëm të vendeve në botë

Ka shumë kufij të çuditshëm në të gjithë botën dhe Spanja është ndoshta shkaku i disa prej gjërave më të çuditshme.

Më shumë »
9 Dëshmi si ju mund të rrisni fuqinë e trurit tuaj

9 Dëshmi si ju mund të rrisni fuqinë e trurit tuaj

Truri i njeriut është ndoshta organi më misterioz në trupin tonë.

Më shumë »
Çfarë mund të blesh me një milion dollarë në mbarë botën?

Çfarë mund të blesh me një milion dollarë në mbarë botën?

Sigurisht që tashmë e dini se çfarë do të bëni së pari nëse keni një milion dollarë në dispozicion.

Më shumë »
Jetoi në një shpellë për 25 vjet dhe ka krijuar një punë të pabesueshme të artit

Jetoi në një shpellë për 25 vjet dhe ka krijuar një punë të pabesueshme të artit

Në shkretëtirën në veri të New Mexico ju mund të dëgjoni tingujt e gdhendjes - një njeri i kënaqur që punon nën tokë, në një shpellë.

Më shumë »
Mënyra më e lehtë për të prerë një tortë

Mënyra më e lehtë për të prerë një tortë

Prerja e tortës mund të jetë e ndërlikuar. Me këtë truk të thjeshtë, ju mund të preni një copë tortë si një profesionist i vërtetë, pa ndonjë telash.

Më shumë »
Çfarë do të ndodhë nëse nuk lahemi kurrë?

Çfarë do të ndodhë nëse nuk lahemi kurrë?

Me përjashtim të erës së frikshme, edhe disa gjëra më shumë që ndoshta nuk keni menduar.

Më shumë »