Kultura Faqe: 1 nga 60

Ja disa fakte që nuk i keni ditur për filmat horror

Ja disa fakte që nuk i keni ditur për filmat horror

Pa marrë parasysh se sa i tmerrshëm është filmi, ajo që shihni në ekran nuk është gjithmonë më mirë se ajo që mbeti prapa skenave. Industria e filmit është shumë interesante!

Më shumë »
Si funksionojnë njerëzit në qytete të ndryshme anembanë botës?

Si funksionojnë njerëzit në qytete të ndryshme anembanë botës?

Shih se si njerëzit në vende të ndryshme rreth botës udhëtojnë në mëngjes.

Më shumë »
Lumi më i bukur në botë me ngjyra ylberi është në Kolumbi

Lumi më i bukur në botë me ngjyra ylberi është në Kolumbi

Lumi më i bukur në botë me ngjyra ylberi është në Kolumbi

Më shumë »
Pse flamujt e vendeve nuk kanë ngjyrë vjollcë?

Pse flamujt e vendeve nuk kanë ngjyrë vjollcë?

Me përjashtim të dy ose tre, është e pamundur të gjesh një përqindje të madhe të ngjyrës vjollce në flamujt e vendeve në mbarë botën.

Më shumë »
Evolucioni i Ferrarit

Evolucioni i Ferrarit

Nuk ka njeri që nuk e njeh Ferrarin e mirë, të shtrenjtë dhe të kuq, por a i dini edhe modelet retro?

Më shumë »
Të gjitha filmat Disney që i presim në vitin 2018

Të gjitha filmat Disney që i presim në vitin 2018

Përgatituni mirë për këtë vit, sepse padyshim që do të jetë plot me filma të rinj dhe netë pa gjumë.

Më shumë »
Druri misterioz në Mal të Zi fsheh bukurinë më të mirë të natyrës

Druri misterioz në Mal të Zi fsheh bukurinë më të mirë të natyrës

Në fshatin Dinos, që ndodhet rreth pesë kilometra nga Podgorica, ekziston një pemë e pazakontë nga e cila buron uji.

Më shumë »
Fakte interesante për Danimarkën

Fakte interesante për Danimarkën

Danimarka është një vend i vendosur në Evropën Veriore.

Më shumë »
Si ndikon shikim maraton i serialeve?

Si ndikon shikim maraton i serialeve?

Përkrah asaj se hyni në një botë tjetër, të portretizuar nga tregimi i serialit, çfarë tjetër ju ndodh?

Më shumë »
Momentet më të bukura të filmave të animuar gjatë historisë

Momentet më të bukura të filmave të animuar gjatë historisë

Momente të bukura dhe të paharrueshme të animuar nga filmat e studiove Ghibli, Disney dhe Pixar.

Më shumë »
Si të mbijetoni në rast të rënies në ujë nën akull?

Si të mbijetoni në rast të rënies në ujë nën akull?

Ju kurrë nuk duhet të mendoni për situata negative, por gjithmonë është mirë të dini këshilla për të mbijetuar në situata të këqija.

Më shumë »
10 shkronjat që dikur ekzistonin në alfabetin anglez

10 shkronjat që dikur ekzistonin në alfabetin anglez

Menduat se pas shumë vitesh të të mësuarit, e njihni gjuhën angleze?

Më shumë »
Dëshmi se meduzi është magji e vërtetë detare

Dëshmi se meduzi është magji e vërtetë detare

Bota nënujore fsheh mrekullitë e vërteta, dhe njëra prej tyre është kandili deti.

Më shumë »
Çfarë do të ndodhë me njerëzit dhe se si do të ndryshojnë për 1,000 vjet?

Çfarë do të ndodhë me njerëzit dhe se si do të ndryshojnë për 1,000 vjet?

ë ende në zhvillim dhe evolucioni nuk përfundon - njerëzit ndryshojnë vazhdimisht, si fizikisht ashtu edhe brenda.

Më shumë »
Çfarë ndodh në trupin tuaj kur filloni të ustroni rregullisht?

Çfarë ndodh në trupin tuaj kur filloni të ustroni rregullisht?

Mbajtja e një jetese më aktive kërkon kohë dhe kërkon shumë përkushtim dhe këmbëngulje, por në fund, puna paguhet.

Më shumë »
Si janë dukur tinejxherët para 9000 viteve?

Si janë dukur tinejxherët para 9000 viteve?

Ajo u zbulua në 1933 në shpellën Teopetra, në Greqinë qendrore, vajza u quajt "Avgi", sepse ajo jetonte në fillim, "abstenimin" e qytetërimit.

Më shumë »
Cilave destinacione duhet të ju shmangeni gjatë vitit 2018?

Cilave destinacione duhet të ju shmangeni gjatë vitit 2018?

CNN e SHBA-ve njoftoi një listë të destinacioneve që duhet të shmangen nëvitin 2018, duke përfshirë Barcelonën, Venedikun dhe Dubrovnikun.

Më shumë »
Si ndryshon jeta e çifteve pas martesës?

Si ndryshon jeta e çifteve pas martesës?

Si ndryshon jeta e çifteve pas martesës?

Më shumë »
A e pini kafen në mënyrë të drejtë?

A e pini kafen në mënyrë të drejtë?

Kur është koha më e mirë për kafen e parë, dhe kur është per te dytën?

Më shumë »
45 truket për bukurinë nga të famshmet në 5 minuta

45 truket për bukurinë nga të famshmet në 5 minuta

45 truket për bukurinë nga të famshmet në 5 minuta

Më shumë »
E mëparshme 1234567 ... 60 E ardhshme