Jeta Faqe: 7 nga 63

çka nëse të gjithë në planet kërcejm në të njëjtën kohë?

çka nëse të gjithë në planet kërcejm në të njëjtën kohë?

A keni menduar ndonjëherë se sa njerëz të vërtetë janë të fuqishëm?

Më shumë »
Bëni tavolinë për futboll nga kutia e kartonit

Bëni tavolinë për futboll nga kutia e kartonit

Kur është fjala për lojëra për fëmijët, ata duhet të përshtaten me moshën.

Më shumë »
Si të hiqni njollat nga divani?

Si të hiqni njollat nga divani?

Kam menduar ndonjëherë për këtë mashtrim? Nëse doni të provoni, të paktën qesh ajo.

Më shumë »
Çantë shpine e cila mund të shpëtojë jetën tuaj

Çantë shpine e cila mund të shpëtojë jetën tuaj

Së fundi shpikje që mund t'ju shpëtojë nga zjarri pa pritur për dikë tjetër për t'ju ndihmuar.

Më shumë »
Pse thonë që pasqyra e thyer sjell fat të keq?

Pse thonë që pasqyra e thyer sjell fat të keq?

Ka mundësi që ky besim të jetë i lidhur me vlerën e madhe simbolike që ka pasqyra: një objekt magjik i aftë për të kopjuar gjërat dhe njerëzit.

Më shumë »
Një e treta e aktiviteteve online për rrjetet sociale

Një e treta e aktiviteteve online për rrjetet sociale

Përdoruesit e internetit në mesatare ditore dy orë janë në mediat sociale. Personat më aktivë janë të moshës 16 deri 24 vjeç.

Më shumë »
Qytetet kryesore për vegjetarianët

Qytetet kryesore për vegjetarianët

Infografik i shkëlqyer për njerëzit që duan të udhëtojnë dhe gjithashtu duan ushqim vegjetarian.

Më shumë »
Si të hiqni pesticidet nga produktet jo-organike

Si të hiqni pesticidet nga produktet jo-organike

Sipas Departamentit amerikan të Bujqësisë, fermat organike dhe prodhuesit nuk mund të përdorin përbërës të modifikuar gjenetikisht.

Më shumë »
Fshehtësitë e njerëzve të parezistueshëm

Fshehtësitë e njerëzve të parezistueshëm

Sigurisht njihni njerëz që kanë shumë fat dhe fitojnë gjithmonë atë që duan. Ata nuk janë zakonisht më të mençurit, por disi arrijnë të përdorin sharmin ose janë karizmatik.

Më shumë »
Vajza 8 vjeçare që ka aftësi të jashtëzakonshme për skateboard

Vajza 8 vjeçare që ka aftësi të jashtëzakonshme për skateboard

Vajza 8 vjeçare që ka aftësi të jashtëzakonshme për skateboard

Më shumë »
Tri gjëra me të cilat asnjëherë nuk duhet të lëvdohemi në rrjetet sociale

Tri gjëra me të cilat asnjëherë nuk duhet të lëvdohemi në rrjetet sociale

Shpërndarja e gjërave të ndryshme në rrjete sociale është trend, ajo dihet. Por, secili duhet të kuptojë që disa gjëra thjesht nuk duhet të publikohen në rrjetet sociale.

Më shumë »
Filmi i parë i animuar që është i ndaluar për fëmijët

Filmi i parë i animuar që është i ndaluar për fëmijët

Filmi i parë i animuar që është i ndaluar për fëmijët

Më shumë »
Si të vakumoni mishin pa asnjë aparat?

Si të vakumoni mishin pa asnjë aparat?

Ju duhet vetëm një kovë me ujë dhe kjo video.

Më shumë »
Shtëpi dhe punësim për secilin që do të shpërngulet në këtë qytezë të Kanadasë

Shtëpi dhe punësim për secilin që do të shpërngulet në këtë qytezë të Kanadasë

Kejp Breton është ishull i vogël në pjesën lindore të Skotisë së Re. Këtu përfshihen të gjitha stinët e vitit, ndërsa popullsia është nën 150 mijë banorë. Vend i vogël dhe tradicional me një furrë dhe një supermarket më të madh. Kjo "parajsë natyrore e tokës" duhet të zgjerohet. Ka çdo gjë, përveç njerëzve.

Më shumë »
Si bëhen bonbonat e gomës?

Si bëhen bonbonat e gomës?

Vështirë që do t'i hani bonbonat gumës pas kësaj video.

Më shumë »
Krevati i cili mund t'ju shpëtojë nga një tërmet katastrofal

Krevati i cili mund t'ju shpëtojë nga një tërmet katastrofal

Gjëja më e keqe që mund të ju zgjojë në mes të natës është padyshim një tërmet.

Më shumë »
Tërmetet më të fuqishme të 100 viteve të fundit

Tërmetet më të fuqishme të 100 viteve të fundit

Hulumtimi gjeologjik i Amerikës vlerëson që me miliona tërmete ndodhin çdo vit, por vetëm një prej tyre mund të emërohet si "tërmet i madh" - me fuqi prej 8.0 shkallëve sipas shkallës së Rihterit (ose më lart). Në videon e mëposhtme shfaqen të gjitha "tërmetet më të mëdha" që kanë goditur Tokën nga viti 1900.

Më shumë »
U zbulua kompleksi më i madh i meshkujve

U zbulua kompleksi më i madh i meshkujve

Edhepse femrat ende gjenden në vend të parë sa u përket komplekseve, as meshkujt nuk qëndrojnë larg. Duket që përveç stereotipeve të zakonshme, ka diçka që ata i mundon më tepër se çdo gjë.

Më shumë »
Rastësisht ka bërë fotografinë për të cilën ka mësuar e gjithë bota

Rastësisht ka bërë fotografinë për të cilën ka mësuar e gjithë bota

Kur Mike Karas vendosur për të bërë fotografisë me muzg të përsosur, një sfond qëndroi një çift i sapomartuar, ai e di se puna e tij do të bëhet një hit absolut në internet.

Më shumë »