Jeta Faqe: 69 nga 69

Edhe ushqimin e hamë në mënyrë të gabuar

Edhe ushqimin e hamë në mënyrë të gabuar

Pse e kemi ndërlikuar jetën gjatë tërë kësaj kohe?

Më shumë »
Fjalitë që do t’ua ndryshojnë jetën

Fjalitë që do t’ua ndryshojnë jetën

Fuqia e një fjalie është e jashtëzakonshme. Një fjali mund t’ua rregulloj ditën, por edhe t’ua shkatërrojnë. Vetëm disa fjalë sëbashkë mund t’ua ndryshojnë humorin dhe të kenë ndikim shumë të madh.

Më shumë »
Rrëfim këshullues - Sëmundje dashuire

Rrëfim këshullues - Sëmundje dashuire

Ai ishte njeri i fuqishëm, me zë të fort dhe hapa të vendosura. Ajo ishte e butë dhe e ndjeshme. U martuan. Ai mundohej që asaj mos t’i mungonte asgjë, ndërsa ajo kujdeseshte për shtëpinë dhe fëmijët.

Më shumë »
Çfarë na bën të biem në dashuri?

Çfarë na bën të biem në dashuri?

Dashuria është një gjendje kimike e mendjes sonë, e cila është pjesë e gjeneve tona dhe e ndikuar nga edukimi ynë. Ne jemi të prirur për romancë, sepse supozohet të jemi prindër të dashur, që kujdesen për foshnjat e pafuqishme.

Më shumë »
Çfarë ju shtyn të gënjeni? Si kthehet gënjeshtra në mashtrim?

Çfarë ju shtyn të gënjeni? Si kthehet gënjeshtra në mashtrim?

Nëse gënjeni gjithë kohën, qoftë edhe për gjëra të parëndësishme, mund të keni një problem në marrëdhëniet me të tjerët, financat apo shoqërinë. Duke gjetur çfarë ju shtyn të gënjeni do t’iu ndihmojë të ndryshoni sjelljen, për të rivendosur ato që keni humbur tashmë.

Më shumë »
Foto: CV-ja e Bill Gates-it 1974

Foto: CV-ja e Bill Gates-it 1974

Para se të jetë një miliarder, një nga themeluesit e “Microsoft” Bill Gates ka aplikuar për punë si të gjithë ne.

Më shumë »
Çfare duhet te beni para moshes 30 vjeçare?

Çfare duhet te beni para moshes 30 vjeçare?

Vitet e 30 janë vitet kur njerëzit seriozisht fillojnë të mendojnë për jetën e tyre dhe për atë se në çfarë drejtimi duhet shkuar.

Më shumë »
Mësime të rëndësishme për jetën që ne i mësojmë shumë vonë

Mësime të rëndësishme për jetën që ne i mësojmë shumë vonë

Urtësia dhe mësimet jetësore në tërësi, mësohen në retrospektivë pas një kohe të gjatë që kanë qenë të nevojshme.

Më shumë »
E mëparshme 1 ... 6566676869 E ardhshme