Jeta Faqe: 67 nga 67

Foto:Si Dukeshte Angelina Jolie në Semimaturë

Foto:Si Dukeshte Angelina Jolie në Semimaturë

Angelina Jolie kur ishte 14 vjeç dukeshte e shkëlqyer sikurse tani. Në këto fotografi mund të vërehet vetbesimi I saj dhe rebelizmi I saj që ishte pjesë e jetës së sajë.

Më shumë »
Si të dominoni në një bisedë?

Si të dominoni në një bisedë?

Gjatë bisedave zakonisht ka njerëz të cilët mundohen të dominojnë dhe duan vazhdimisht të flasin dhe të jenë qendër e vëmendjes. Për ti shmangur këta njerëz dhe për ta drejtuar topin kah vetja, është e nevojshme ti ndërmerrni hapat e ardhshëm për tu bërë dominant, për të manipuluar me situatën dhe bisedën.

Më shumë »
Histori udhëzuese: Propozim i pahijshëm dhe marrëveshje e keqe

Histori udhëzuese: Propozim i pahijshëm dhe marrëveshje e keqe

Një vajzë 25 vjeçare e cila pohon se është intelegjente, jashtëzakonisht e bukur dhe e kërkuar... në web faqe elite për njohje, e ka parashtruar këtë pyetje:

Më shumë »
10 Gjërat që I bëjnë studentët

10 Gjërat që I bëjnë studentët

Kur të mbarosh shkollën fillore, puna e parë që të bije ndërmend është nostalgjia pas notave “të lehta” – në jetën tënde vjen një periudhë e re, njerëz të rinj, një bioritëm totalisht I ri. Kur të mbarosh të mesmen, harron filloren dhe të kujtohet e mesmja, të kujtohen ditët kur dikush tejtër ti ka mbajtur brengat, ndërsa ti shijon “problemet” e shkollës së mesme. E pastaj ato katër vite – je përsëri në fillim të fundit.

Më shumë »
Kontrolloni a jeni të qetë!

Kontrolloni a jeni të qetë!

Kontrolloni a jeni te qete duke pare se a levizin keto figura kur i shihni

Më shumë »
Llojet e miqve qe duhet t’i shmangni

Llojet e miqve qe duhet t’i shmangni

Çdo njëri nga ne kemi miq që na telefonojnë vetëm kur kanë nevojë për ndihmë, prandaj lexone këtë dhe kuptoni se cilët miq duhet ti shmangni

Më shumë »
Pallat jo i zakonshëm në Cyrih të Zvicrës

Pallat jo i zakonshëm në Cyrih të Zvicrës

Një pallat i ri i ndërtuar në periferi të Cyrihut ka rregulla tepër strikte të cilat ndalojnë duhanin, parfumin dhe celularin, duke u kthyer në një parajsë për njerëzit e ndjeshëm ndaj kimikateve të përditshme.

Më shumë »
Si ta dalloni një person që tradhton?

Si ta dalloni një person që tradhton?

Përse disa tradhtojnë derisa janë në lidhje, e të tjerë jo? A ekzistojnë faktorë të caktuar të cilët munden ta parashikojnë pabesinë të burrat ose gratë? Çfarë thotë shkenca për këtë?

Më shumë »
Edhe ushqimin e hamë në mënyrë të gabuar

Edhe ushqimin e hamë në mënyrë të gabuar

Pse e kemi ndërlikuar jetën gjatë tërë kësaj kohe?

Më shumë »
Fjalitë që do t’ua ndryshojnë jetën

Fjalitë që do t’ua ndryshojnë jetën

Fuqia e një fjalie është e jashtëzakonshme. Një fjali mund t’ua rregulloj ditën, por edhe t’ua shkatërrojnë. Vetëm disa fjalë sëbashkë mund t’ua ndryshojnë humorin dhe të kenë ndikim shumë të madh.

Më shumë »
Rrëfim këshullues - Sëmundje dashuire

Rrëfim këshullues - Sëmundje dashuire

Ai ishte njeri i fuqishëm, me zë të fort dhe hapa të vendosura. Ajo ishte e butë dhe e ndjeshme. U martuan. Ai mundohej që asaj mos t’i mungonte asgjë, ndërsa ajo kujdeseshte për shtëpinë dhe fëmijët.

Më shumë »
Çfarë na bën të biem në dashuri?

Çfarë na bën të biem në dashuri?

Dashuria është një gjendje kimike e mendjes sonë, e cila është pjesë e gjeneve tona dhe e ndikuar nga edukimi ynë. Ne jemi të prirur për romancë, sepse supozohet të jemi prindër të dashur, që kujdesen për foshnjat e pafuqishme.

Më shumë »
Çfarë ju shtyn të gënjeni? Si kthehet gënjeshtra në mashtrim?

Çfarë ju shtyn të gënjeni? Si kthehet gënjeshtra në mashtrim?

Nëse gënjeni gjithë kohën, qoftë edhe për gjëra të parëndësishme, mund të keni një problem në marrëdhëniet me të tjerët, financat apo shoqërinë. Duke gjetur çfarë ju shtyn të gënjeni do t’iu ndihmojë të ndryshoni sjelljen, për të rivendosur ato që keni humbur tashmë.

Më shumë »
Foto: CV-ja e Bill Gates-it 1974

Foto: CV-ja e Bill Gates-it 1974

Para se të jetë një miliarder, një nga themeluesit e “Microsoft” Bill Gates ka aplikuar për punë si të gjithë ne.

Më shumë »
Çfare duhet te beni para moshes 30 vjeçare?

Çfare duhet te beni para moshes 30 vjeçare?

Vitet e 30 janë vitet kur njerëzit seriozisht fillojnë të mendojnë për jetën e tyre dhe për atë se në çfarë drejtimi duhet shkuar.

Më shumë »
Mësime të rëndësishme për jetën që ne i mësojmë shumë vonë

Mësime të rëndësishme për jetën që ne i mësojmë shumë vonë

Urtësia dhe mësimet jetësore në tërësi, mësohen në retrospektivë pas një kohe të gjatë që kanë qenë të nevojshme.

Më shumë »
E mëparshme 1 ... 6364656667 E ardhshme