Jeta Faqe: 66 nga 69

Shprehi të mëngjesit të cilat çdo person duhet t'i praktikojë

Shprehi të mëngjesit të cilat çdo person duhet t'i praktikojë

A keni pyetur ndonjëherë veten pse jeta juaj nuk është më e mirë sesa që është për momentin? Sigurisht për shkak faktit që nuk keni shprehi të shëndosha gjatë mëngjesit dhe fillimit të ditës.

Më shumë »
Çfarë shohin punëdhënësit në profilin tuaj të LinkedIn?

Çfarë shohin punëdhënësit në profilin tuaj të LinkedIn?

TheLadders zbatoi një hulumtim në të cilin ka ndjekur lëvizjen e njerëzve që i lexojnë CV-të për punësim dhe profilet në LinkedIn. Rezultatet kanë qenë befasuese.

Më shumë »
Cila është përgjigjia e saktë? Mendo jashtë kutisë!

Cila është përgjigjia e saktë? Mendo jashtë kutisë!

Vozitni rrugës gjatë një stuhie, kaloni pranë një stacioni të autobusave dhe shihni tre persona që e presin autobusin.

Më shumë »
Horoskopi Studentor

Horoskopi Studentor

Mësimi para provimit mund të jetë i frikshëm për disa nxënës/studentë. Prindërit mund t’I ndihmojnë fëmijët tyre të jenë më të suksesshëm, por nëse I ndihmojnë në mënyrë efikase.

Më shumë »
Fustani që u shpall si më i bukuri i festës së maturës

Fustani që u shpall si më i bukuri i festës së maturës

Gjatë pasarelës së maturës në Tivat, maturantja Vanja Lubojeviq i mahniti të gjithë me dizajnin e pazakonshëm të fustanit të saj të maturës. Kjo mund të shërbejë si shembull se si duhet të konsiderohen të gjithë rreth nesh dhe të mos harrohen ata të cilët më së shumti vuajnë.

Më shumë »
Video: A do të kishit kurajo të kaloni nëpër këtë urë?

Video: A do të kishit kurajo të kaloni nëpër këtë urë?

Një person nga Merilendi kërkon 25 dollarë për ti vozitur njerëzit në veturat e tyre nëpër të ashtuquajturën urë më të frikshme në botë, sepse ata vetë janë shumë të frikësuar për ta bërë këtë vetë.

Më shumë »
Këshillat më të mira nga Nëna Terezë

Këshillat më të mira nga Nëna Terezë

Këshilla për jetën nga humanistja Agnesa Gonxhe Bojaxhiu - Nëna Terezë

Më shumë »
Lloji më i madh i stresit: Në shtëpi apo në punë

Lloji më i madh i stresit: Në shtëpi apo në punë

Lloji më i madh i stresit: Në shtëpi apo në punë

Më shumë »
Kafeja juaj e preferuar zbulon karakterin tuaj

Kafeja juaj e preferuar zbulon karakterin tuaj

Një pyetësor i zbatuar me 1.000 adhurues të kafes e zbulon tipin e njerëzve sipas kafes që pinë.

Më shumë »
Ismail Kadare zbulon romanin e parë

Ismail Kadare zbulon romanin e parë

Ismail Kadare zbulon romanin e parë

Më shumë »
Si duken 10.000 kalori?

Si duken 10.000 kalori?

Nëse nuk mundeni të paramendoni si duken mijëra kalori, ju sjellim një video që shfaq si ato duken nëpërmjet ushqimit. Sigurisht, nëse e shihni përsëri, do të shihni si duken 4.000 kalori, edhe një herë 8.000 e kështu me rradhë.

Më shumë »
E vërteta për fluturimin MH370

E vërteta për fluturimin MH370

E vërteta është që aeroplani MH370 nuk u zhduk. Për këtë rast veçse ekziston një film dokumentar në të cilin shqyrtohen ngjarjet që kanë ndodhur në minutat qëkur Boeingu ka ndërprerë komunikimin me përgjegjësit në aeroport.

Më shumë »
U shmang një fatkeqësi e tmerrshme ajrore në SHBA

U shmang një fatkeqësi e tmerrshme ajrore në SHBA

Muajin e kaluar është shmangur një fatkeqësi e tmerrshme ajrore. Bëhet fjalë për 45 metra largësi mes dy aeroplanëve, shpall Agjensia Nacionale për siguri gjatë vozitjes në SHBA.

Më shumë »
Cilët lloj të sdudentëve i përkisni ju?

Cilët lloj të sdudentëve i përkisni ju?

Cilët lloj të sdudentëve i përkisni ju?

Më shumë »
Nxënënësja e shkollës së mesme vet e ndërtoi dhe e shiti anijen për 30.000 Euro

Nxënënësja e shkollës së mesme vet e ndërtoi dhe e shiti anijen për 30.000 Euro

Nxënënësja e shkollës së mesme vet e ndërtoi dhe e shiti anijen për 30.000 Euro

Më shumë »
Djelmosha, ja si i propozohet martesa një vajze!

Djelmosha, ja si i propozohet martesa një vajze!

Më 30 shtator të vitit 2010, studentët Xhek Hajer dhe Rebeka Streloer nga universiteti në Montana kanë dalë në takimin e tyre të parë. Xhek e ka ditur që ndonjëherë do të martohet për këtë vajzë, dhe ka pasur të drejtë.

Më shumë »
Metropolat të cilave iu kanosen katastrofa natyrore

Metropolat të cilave iu kanosen katastrofa natyrore

Kompania e sigurimit Swiss Re ka analizuar 616 qytete rreth botës dhe potencialin e tyre që t'ju ndodh një katastrofë natyrore.

Më shumë »