Jeta Faqe: 64 nga 69

Çka femrat vënë rre për here të pare tek një mashkull

Çka femrat vënë rre për here të pare tek një mashkull

Të gjithë e dimë, nuk është e rrendesishme pamja e jashtme por ajo qka gjindet mbrenda

Më shumë »
Përralla frymëzuese e  Erik Uajnmajerit

Përralla frymëzuese e Erik Uajnmajerit

Amerikani Erik Uajnmajer nuk ka qenë i verbër nga lindja. Ai ka humbur shikimin si pasojë e një sëmundjeje gjenetike. Megjithatë, kjo nuk e ndalon për ta jetuar jetën si gjithë të tjerët,ose më saktë, më mirë se ata. Ai është ngjitur në Mont Everest.

Më shumë »
Muslimanëve ju ndalohet agjërimi në Kinë

Muslimanëve ju ndalohet agjërimi në Kinë

Muslimanëve ju ndalohet agjërimi në Kinë

Më shumë »
Truke që patjetër duhet t'i dini nëse mbani syze

Truke që patjetër duhet t'i dini nëse mbani syze

Syzet i kanë anët e tyre të mira, por edhe shumë më tepër anë negative. Njerëzit që mbajnë syze e dinë se sa ato mund të pengojnë në jetën e përditshme. A ju duken të njohura problemet me pika të shiut, "verbërimi" nga avulli dhe dy palë syze në kinema? Ndoshta truket që vijojnë do t'ju ndihmojnë të zgjidhni disa prej këtyre problemeve.

Më shumë »
Gjërat që duhet ti thoni çdo ditë

Gjërat që duhet ti thoni çdo ditë

Gabimet e kaluara nuk ju përcaktojnë

Më shumë »
Stereotipet më të shpeshta për meshkujt dhe femrat

Stereotipet më të shpeshta për meshkujt dhe femrat

Hulumtimet tregojnë që ka mjaft dallime mes femrave dhe meshkujve. Disa hulumtime të tjera, thonë që jemi më të ngjajshëm sesa që mendojmë. Lexoni dhe përfundoni vetë.

Më shumë »
Për qka janë të shqetësuar njerëzit më të menqur në botë?

Për qka janë të shqetësuar njerëzit më të menqur në botë?

"Për çfarë duhet të jemi të shqetësuar"?

Më shumë »
Thënie të vlefshme për t'u mbajtur në mend

Thënie të vlefshme për t'u mbajtur në mend

Të gjithë kemi kaluar kohë të vështira. Çdo person ndonjëherë do ti ketë këto periudha, por disa përballen me to më mirë se të tjerët. Ku qëndron sekreti i tyre? Duket që tek qëndrimi. Kur jeta bëhet e vështirë, mos i harroni këto gjëra:

Më shumë »
Çka nëse nuk do egzistone alkooli?

Çka nëse nuk do egzistone alkooli?

Disa fakte të kthjellta rreth të vërtetës së alokoolit.

Më shumë »
Zbulohen karakteristikat më mbresëlënëse të kandidatëve për punësim

Zbulohen karakteristikat më mbresëlënëse të kandidatëve për punësim

Në agjensitë e punësimit në disa pjesë të botës ka shumë njerëz të papunë. Career builder kanë intervistuar mbi 2000 menaxherë përgjegjës për punësim për karakteristikat që kanë qenë më mbresëlënëse tek kandidatët dhe kanë lënë përshtypje më të mirë tek punëdhënësit.

Më shumë »
Si kafeja ju ndihmon të jeni të sinqertë?

Si kafeja ju ndihmon të jeni të sinqertë?

Kofeina është një droge çudi e natyrës që është konsumuar më së miri nëpërmjet kafesë.

Më shumë »
Këshilla për dashuri, punë dhe jetë të suksesshme

Këshilla për dashuri, punë dhe jetë të suksesshme

Kur fakulteti mbaron, studentët shpërngulen për të jetuar në botën e të rriturve, ku i pret puna, lidhjet dhe obligimet. Prandaj, ju sjellim këshilla të thjeshta që duhet ti ndiqni nëse doni të keni sukses në punë, lidhjet dhe jetën.

Më shumë »
Të vërteta shkencore rreth tradhëtisë

Të vërteta shkencore rreth tradhëtisë

Tradhëtia është një arsye e përbashkët për ndërprerjen e marrëdhënieve dhe martesave

Më shumë »
Kafiteri në të cilën nuk ka asnjë të punësuar!

Kafiteri në të cilën nuk ka asnjë të punësuar!

Nëse doni një filxhan kafe ose një copë tortë në kafe "The Vault", atëherë ju do të duhet që vetë ta shërbeni veten!

Më shumë »
Një zëvendësim i pazakonshëm i konviktit studentor

Një zëvendësim i pazakonshëm i konviktit studentor

Derisa kolegët e tij kanë shijuar pushimin pranveror nga fakulteti, një student nga kolexhi Bard ka qenë i zënë duke punuar në shtëpinë e tij të re. Më saktë, një autobus i vjetër i cili tani është strehim për të. Jeta në konvikt studentor është një përvojë e veçantë, por ka edhe disa mangësi. Për Xhonatan Von Rojzner, jeta në një autobus të vjetër është më e mirë se jeta në konvikt studentor.

Më shumë »
Si t'ju zë gjumi më shpejt?

Si t'ju zë gjumi më shpejt?

Gjumi nuk është shprehi, dhe tju zë gjumi mund të jetë mjaft vështirë, edhe kur jeni të lodhur. Na nevojitet sasi e mjaftueshme e gjumit që të funksionojmë mirë gjatë ditës, dhe vetëm me pak orë mungesë të gjumit mund të ndihemi keq gjatë tërë ditës.

Më shumë »
Si të fitoni rrogë më të madhe?

Si të fitoni rrogë më të madhe?

Nëse jeni njëri prej personave që nuk guxojnë të flasin me shefin për rritjen e rrogës, por dëshironi, ka disa gjëra për të cilat duhet menduar. Prandaj, para se të parashtroni pyetje për shumën e rrogës suaj, duhet të konsideroni disa gjëra.

Më shumë »
Profesione që së shpejti do të zhduken

Profesione që së shpejti do të zhduken

Derisa jeni në fakultet, shpesh mendi se a e keni bërë vendimin e duhur për profesionin tuaj të ardhshëm. Megjithatë, duke u munduar të gjeni se çfarë dëshironi të punoni, përparimi i teknologjisë dhe ndërrimi i shpejtë i tregut të punës i vështirëson gjërat edhe më shumë.

Më shumë »
Pse disa dashuri zgjasin tërë jetën?

Pse disa dashuri zgjasin tërë jetën?

Krahas pesimizmit me të cilin shumë njerëz shikojnë lidhjet e gjata të dashurisë, shkenca thotë që nuk është gjithçka aq keq.

Më shumë »