Jeta Faqe: 63 nga 64

Si të prisni domatet në mënyrën më të lehtë?

Si të prisni domatet në mënyrën më të lehtë?

Shikoni si te prisni domate me se lehti.

Më shumë »
9 shprehi të përditshme të cilat do t'ju bëjnë më të lumtur

9 shprehi të përditshme të cilat do t'ju bëjnë më të lumtur

Lumturia është masa e vetme për sukses personal. Për ti bërë të tjerët të lumtur është dëshmia më e madhe e suksesit, mirëpo është thuajse e pamundur ta bëni këtë nëse ju vetë nuk jeni të lumtur. Duke pasur këtë parasysh, do të përmendim disa ndryshime të vogla të cilat mund ti zbatoni për të zmadhuar lumturinë tuaj dhe tek ata rreth jush.

Më shumë »
Çfarë nuk duhet të vendosni në CV-në tuaj?

Çfarë nuk duhet të vendosni në CV-në tuaj?

SI duhet te duket CV-ja juaj dhe cfare te mos vendosni ne te

Më shumë »
Pse një "nerd" do të ishte zgjidhja më e mirë për të dashur?

Pse një "nerd" do të ishte zgjidhja më e mirë për të dashur?

Pse eshte mire te jeni ne lidhje me nje djale "nerd'?

Më shumë »
Mëngjesi më i njohur studentor në tre mënyra

Mëngjesi më i njohur studentor në tre mënyra

Si pregaditen vezët në tre mënyra?

Më shumë »
Çka është më tërheqëse tek ju sipas shenjës së horoskopit?

Çka është më tërheqëse tek ju sipas shenjës së horoskopit?

Kur fokusohemi në më të mirrën që e posedojmë dhe dëshirojmë që ta nxjerrim në pah,lehtë bëhemi interesant dhe tërheqës ndaj gjinisë së kundërt.Astrologët zbulojnë çka është e “veçantë”që në vetvete e fsheh ç shenj e horoskopit.

Më shumë »
Pse studentet janë më të qëndrueshme se studentët?

Pse studentet janë më të qëndrueshme se studentët?

Femrat jane me te qendrueshme dhe tregojne me shume sukses gjate studimeve

Më shumë »
Punë të cilat mund t'i punoni derisa jeni duke studiuar

Punë të cilat mund t'i punoni derisa jeni duke studiuar

Punet me te popullarizuara tek studentet

Më shumë »
Dita e lindjes-udhërrëfyes I jetës tuaj!

Dita e lindjes-udhërrëfyes I jetës tuaj!

Dita e lindjes është me të vërtetë e rëndësishme në jetën tonë. Kjo është një ditë që nuk mund të ndryshohet dhe se është vula e jetës sonë. Simbolizon aftësitë tona, talentin tone,ndjenjat e fshehta, dëshirat ..

Më shumë »
Përallë popullore:Dashuria për motrën

Përallë popullore:Dashuria për motrën

Përallë popullore:Dashuria për motrën

Më shumë »
Përrallë popullore:Dashuri,Sukses apo Pasuri!

Përrallë popullore:Dashuri,Sukses apo Pasuri!

Njëherrë një grua ishte duke I ujitur lulet e saj në kopsht,dhe papritmas I pa tre burra të moshuar para oborrit…Nuk I njohu,por prapë I përshendeto dhe jut ha: “Mendoj se nuk ju njoh,por më duket se jeni të urritur.Ju lutem hyni mbrenda dhe hani diçka”

Më shumë »
6 rregulla të jetës

6 rregulla të jetës

Ndiqni dhe respektoni keto 6 rregulla te thjeshta te jetes.

Më shumë »
Grupa juaj e gjakut zbulon ardhmërinë tuaj

Grupa juaj e gjakut zbulon ardhmërinë tuaj

Në Japoni pothuajse një shekull besohej se lëngu që rrjedh në venat tona dhe të cilën e kemi trashëguar nga prindërit tanë zbulon shumë për ne. Bëhet fjalë për një çështje mjaft serioze, respektivisht njerëzit e lindjes besojnë se me analizën e grupës së gjakut mund të bëhet një profil psikologjik.

Më shumë »
Çfarë kanë shpikur: Gratë?

Çfarë kanë shpikur: Gratë?

Merrni për shembull rastin e Sibylla Masters, një grua e cila ka jetuar në kolonitë amerikane. Ajo është respektuar nga indianët dhe doli me idenë për të bërë palenta

Më shumë »
10 gratë lidere më të fuqishme

10 gratë lidere më të fuqishme

Femrat me te fuqishme gjate historise ne rolin e liderit

Më shumë »
Si të kurseni të holla derisa udhëtoni

Si të kurseni të holla derisa udhëtoni

Udhëtimi me buxhet të kufizuar është vërtet i vështirë. Ka një numër të madh të shpenzimeve ditore, shpenzime të rrugës dhe shpenzime të papritura të cilat nuk jeni të vetëdijshëm që duhet ti paguani. Prandaj, japim disa këshilla se si në mënyrë të thjeshtë të kurseni derisa udhëtoni.

Më shumë »
Si të punësoheni përderisa nuk keni përvojë pune?

Si të punësoheni përderisa nuk keni përvojë pune?

Mungesa e përvojës së punës është një problem I madh për të gjithë ata të rrinj që janë duke kërkuar punë.

Më shumë »
10 Rregulla për studentët, Profesorët dhe Jetën...

10 Rregulla për studentët, Profesorët dhe Jetën...

Gjërrat që mund të ju ndihmojnë gjithmonë keni afër.Shkoni në të gjitha vendet që mund të jenë në favorin tuaj.Qdoherë shkoni në ligjerata.Lexoni gjithçka që t’ju bjerrë në dorë.Shikoni filma me kujdes.

Më shumë »
Foto:Si Dukeshte Angelina Jolie në Semimaturë

Foto:Si Dukeshte Angelina Jolie në Semimaturë

Angelina Jolie kur ishte 14 vjeç dukeshte e shkëlqyer sikurse tani. Në këto fotografi mund të vërehet vetbesimi I saj dhe rebelizmi I saj që ishte pjesë e jetës së sajë.

Më shumë »
Si të dominoni në një bisedë?

Si të dominoni në një bisedë?

Gjatë bisedave zakonisht ka njerëz të cilët mundohen të dominojnë dhe duan vazhdimisht të flasin dhe të jenë qendër e vëmendjes. Për ti shmangur këta njerëz dhe për ta drejtuar topin kah vetja, është e nevojshme ti ndërmerrni hapat e ardhshëm për tu bërë dominant, për të manipuluar me situatën dhe bisedën.

Më shumë »