Jeta Faqe: 5 nga 68

Si të qetësoheni gjatë një sulmi paniku?

Si të qetësoheni gjatë një sulmi paniku?

Një video qetësuese që mund të të pushojë në çdo moment me këshilla se si të veproni gjatë një sulmi paniku.

Më shumë »
Si Japonia i teston mjekët?

Si Japonia i teston mjekët?

Të gjithë mjekët janë të ditur, por kur jetët tona janë fjalë për fjalë në duart e tyre, ka dyshim në gatishmërinë e tyre.

Më shumë »
Çka shohin pilotët gjatë udhëtimit, ndërsa udhëtarët nuk shohin?

Çka shohin pilotët gjatë udhëtimit, ndërsa udhëtarët nuk shohin?

Nëse keni frikë nga fluturimi, atëherë videoja në vazhdim nuk duhet parë.

Më shumë »
Harta e botës për religjionin

Harta e botës për religjionin

83 vende favorizojnë një fe të veçantë - qoftë zyrtare në shtet ose duke u siguruar trajtim të autorizuar feve të tjera.

Më shumë »
Si të paketoheni për 2 minuta?

Si të paketoheni për 2 minuta?

Dhe që të keni rroba për minimum 5 ditë. Ju duhet vetëm kjo video.

Më shumë »
Librat revolucionarë 3D që rrotullohen 360 gradë

Librat revolucionarë 3D që rrotullohen 360 gradë

Hidhni një sy në këto libra tre-dimensionale që rrotullohen rreth 360 gradë dhe ofrojnë një përvojë unike të leximit.

Më shumë »
Si u zbulua aspirina?

Si u zbulua aspirina?

Aspirin është ndoshta pilula më e njohur e dhimbjes së kokës në mbarë botën.

Më shumë »
A do të jemi ndonjëherë në gjendje të teleportojmë?

A do të jemi ndonjëherë në gjendje të teleportojmë?

Të gjithë ndonjëherë donim të teleportonim nga njëri vend në tjetrin, dhe ndërsa përparimi i teknologjisë mund të arrijmë

Më shumë »
10 rrugët më të rrezikshme në botë

10 rrugët më të rrezikshme në botë

Shihni se cilat janë rrugët më të këqija dhe më të rrezikshme në botë që ju nuk do të bindeni për të vozitur neper to.

Më shumë »
Si të mësoni më shpejt?

Si të mësoni më shpejt?

Një video e dobishme që do të zbulojë sa shpejt mund të mësoni dhe mbani mend.

Më shumë »
4 Ushtrime për të testuar sa i shpejtë është truri juaj

4 Ushtrime për të testuar sa i shpejtë është truri juaj

Sot, ju keni një shans unik për të parë sa i shpejte truri juaj është!

Më shumë »
Një shpikje e re për evakuimin emergjent nga ndërtesat e larta

Një shpikje e re për evakuimin emergjent nga ndërtesat e larta

Në rast emergjence, evakuimi nga ndërtesat e larta mund të jetë shumë e rrezikshme, por me këtë shpikje në një farë mënyre procesi është më i sigurt.

Më shumë »
Dallimi midis shtatzënisë së parë dhe të tjerave

Dallimi midis shtatzënisë së parë dhe të tjerave

Kjo nënë tregon dallimet në të cilat shumë do të gjejnë veten.

Më shumë »
Tinguj që çdo fëmijë i viteve '90 do të ndjejë nostalgji

Tinguj që çdo fëmijë i viteve '90 do të ndjejë nostalgji

Nëse i njihni këto tinguj, na vjen keq, por ngadalë ju po plakeni ...

Më shumë »
Punëtorët më të shpejtë në botë

Punëtorët më të shpejtë në botë

A mund të imagjinoni aq shpejtë të bëni pallaqinka, të rregulloni tryezën ose t'i numëroni paratë? Shihni sa shpejt këta punëtorë po bëjnë punën e tyre.

Më shumë »
Çfarë ndodh në 1 minutë?

Çfarë ndodh në 1 minutë?

Sa e parëndësishme ju duket kur dëgjoni se është rreth vetem 1 minutë? Dhe sa shume gjëra po ndodhin?

Më shumë »
Problemet e vajzave me flokë të gjata

Problemet e vajzave me flokë të gjata

Këtë video do t'a kuptojnë të gjitha vajzat që kanë flokë të gjata dhe po përballen me të njëjtat probleme.

Më shumë »
Nga vijnë uraganet në Amerikë?

Nga vijnë uraganet në Amerikë?

Uragani Irma ka bërë tashmë një dëm të madh për të gjithë Amerikën

Më shumë »
14-vjeçari u bë pronar i kompanisë gjigande gjermane DM

14-vjeçari u bë pronar i kompanisë gjigande gjermane DM

Bashkëpronari i zinxhirit më të madh të dyqaneve në Evropë - DM, Günter Lehmann, u transferua disa muaj më parë në emrin e djalit të tij.

Më shumë »
Sekreti i sipërmarrësit Richard Brenson për suksesin dhe produktivitetin

Sekreti i sipërmarrësit Richard Brenson për suksesin dhe produktivitetin

Richard Branson, themelues i më shumë se 400 kompanive, ka një pasuri që tejkalon 5 miliardë dollarë.

Më shumë »