Jeta Faqe: 4 nga 64

Top 5 vendet më misterioze se Trekëndëshi i Bermudës

Top 5 vendet më misterioze se Trekëndëshi i Bermudës

Ngjarje të pashpjegueshme, forcat e errëta ose vetëm fat i keq që ndjek disa vende, i ka bërë të gjitha vendet t'i shmangin.

Më shumë »
Stephen Hawking fiton një zë të ri?

Stephen Hawking fiton një zë të ri?

Zëri kompjuterik o Stephen Hawking është i njohur. Por pas kaq shumë vitesh, është koha për një ndryshim.

Më shumë »
Makina e policëve më e shpejtë në botë

Makina e policëve më e shpejtë në botë

Askund në botë ju nuk mund të shihni që policët të vozisin makinat e markës "Bugatti Veyron" ose "Ferari ff".

Më shumë »
Detyroni njerëzit të ju duan me Benjamin Franklin efektin

Detyroni njerëzit të ju duan me Benjamin Franklin efektin

Me siguri kur doni dikë i jepni shumë komplimente apo darka të shpeshta, por një nga mënyrat më të mira është që të kërkoni shërbim. Ajo që quhet efekti Benjamin Franklin.

Më shumë »
OKB: Këto janë vendet më të mira për jetesë

OKB: Këto janë vendet më të mira për jetesë

Raporti vjetor i publikuar kohët e fundit të Kombeve të Bashkuara mbi zhvillimin njerëzor në të cilin ka arritur një përfundim për të cilat vende janë më të mirë për jetën.

Më shumë »
Kujdes nga Brukseli: Britanikët po mbeten pa Giblartarin

Kujdes nga Brukseli: Britanikët po mbeten pa Giblartarin

Presidenti i Këshillit Evropian, Donald Tusk, tha se çdo marrëveshje në mes të BE-së dhe në Mbretërisë së Bashkuar për Giblartarin nuk mund të kalojë pa pëlqimin e Spanjës.

Më shumë »
A do të jeni në gjendje për të zgjidhur problemin më të vështirë logjik?

A do të jeni në gjendje për të zgjidhur problemin më të vështirë logjik?

Disa argumentojnë se kjo është detyra më e vështirë e logjikshme. A do të jeni në gjendje për të zgjidhur?

Më shumë »
7 iluzione të mahnitshme optike

7 iluzione të mahnitshme optike

A jeni të gatshëm për t'u habitur si gjithë këta njerëz që e kanë parë këtë video.

Më shumë »
Kur nëna do të më ler vetëm me babin ...

Kur nëna do të më ler vetëm me babin ...

Ju intereson se si baba dhe biri kënaqen kur nuk është nëna në shtëpi...Sigurisht diçka si kjo!

Më shumë »
Truke me furçë dhëmbësh

Truke me furçë dhëmbësh

Në vijim do të ju paraqesim disa truke interesante me furçë dhëmbësh që do të ju shërbejnë në ditët e përditshme.

Më shumë »
Si njerëzit numërojnë paratë në vende të ndryshme të botës?

Si njerëzit numërojnë paratë në vende të ndryshme të botës?

Kush do të thoshte se ka disa mënyra të ndryshme për të numëruar disa banknota!

Më shumë »
Përpilim: Çfarë mund të pastrohet me limon?

Përpilim: Çfarë mund të pastrohet me limon?

Ne e dimë që limoni përdoret në shumë industri.

Më shumë »
50 fakte të mahnitshme që janë me vlerë t'i dini

50 fakte të mahnitshme që janë me vlerë t'i dini

Matthew Santoro i tha 50 fakte interesante rreth botës ku ne jetojmë - çka do të mësojmë sot?

Më shumë »
Sipërmarrësi që ofron pushim të pa kufuzuar vjetor dhe përqindndje nga buxheti vjetor

Sipërmarrësi që ofron pushim të pa kufuzuar vjetor dhe përqindndje nga buxheti vjetor

Sipërmarrësi që ofron pushim të pa kufuzuar vjetor dhe përqindndje nga buxheti vjetor

Më shumë »
Mësuesi më i vjetër në botë për Yoga

Mësuesi më i vjetër në botë për Yoga

Sipas Librit Gines të Rekordeve, Tao Porchon-Lynch është mësuesi më i vjetër i yogas në botë. Tao ka zbuluar yogan në vitin 1926 kur ajo ishte vetëm 8 vjeç.

Më shumë »
Strategji për garë nga pesë kilometra

Strategji për garë nga pesë kilometra

Gara pesë kilometra ose "5k" është një objektiv i mirë në qoftë se ju të filloni të angazhoheni seriozisht në këtë drejtimin.

Më shumë »
Shikoni reklamën që ka ngritur Amerikën në këmbë

Shikoni reklamën që ka ngritur Amerikën në këmbë

Shikoni reklamën që ka ngritur Amerikën në këmbë

Më shumë »
Çka duhet të dini për zonjën e parë të SHBA?

Çka duhet të dini për zonjën e parë të SHBA?

Deri 8 vjet më parë ajo ishte e pazakontë që Shtetet e Bashkuara kishin një president të zi dhe këtë herë ka shumë fakte interesante që shumë njerz mund t'i shokojë.

Më shumë »
Gratë jetojnë më gjatë, nëse ata janë të rrethuara nga natyra

Gratë jetojnë më gjatë, nëse ata janë të rrethuara nga natyra

Sipas hulumtimeve të fundit gratë që jetojnë në fshat jetojnë më gjatë.

Më shumë »
8 gjëra të bukura, të çuditshme dhe të frikshme që mund t'i "bëj" akulli

8 gjëra të bukura, të çuditshme dhe të frikshme që mund t'i "bëj" akulli

Ju keni parë fjollta të formuara nga poshtë lart, dhe jo anasjelltas?

Më shumë »