Art Faqe: 3 nga 3

Fituesit e garave për fotografi për fëmijë në "National Geographic"

Fituesit e garave për fotografi për fëmijë në "National Geographic"

Garat ndërkombëtare e fotografive për fëmijë të National Geographic përfunduan. Fituesit u shpallën javën e kaluar. Rezultatet janë të mrekullueshme.

Më shumë »
Vizatime të inspiruara nga letërsia, legjendat dhe përrallat

Vizatime të inspiruara nga letërsia, legjendat dhe përrallat

Magdalena Korzenievska është ilustruese nga Polonia, veprat e së cilës inspirohen nga personazhet e saja të preferuara nga letërsia, legjendat dhe përrallat. Fantazia dhe mbirealizmi e stimulojnë imagjinatën e saj. Ajo i përball drejtësinë, pastërtinë dhe anët e errëta që qëndrojnë mbi bukurinë e lirë dhe meditative të natyrës.

Më shumë »
Gjëra të mahnitshme që mund ti bëni me CD të vjetra

Gjëra të mahnitshme që mund ti bëni me CD të vjetra

Duke pasur parasysh se të gjithë telefonat tani me përdoren edhe për të dëgjuar muzikë, përdorimi i CD-ve mbetet një gjë e së kaluarës.

Më shumë »
Web faqet e krijuara nga çokollata

Web faqet e krijuara nga çokollata

Po, ju mire keni lexuar , "çokollatës". Por si? Shih më poshtë ...

Më shumë »
Kurse online falas për fotografi

Kurse online falas për fotografi

Kurset online janë mënyrë e mirë për të fituar dituri cilësore prej universiteteve më të mira në botë, pa pagesë. Pa marrë parasysh a jeni fillestar ose profesionist, sigurisht do të keni dobi prej këtyre kurseve nga fusha e fotografisë.

Më shumë »
Pikturat klasike në kombinim me njerëzit e famshëm

Pikturat klasike në kombinim me njerëzit e famshëm

Edhe nëse nuk jeni adhurues i apasionuar i artit, ekziston diçka interesante në bredhjen nëpër muzeume, duke shikuar piktura dhe skulptura të njohura. Shumica e muzeve kanë klasikë që ekzistojnë që moti. Por, pasi që ti shikoni njerëzit e famshëm në kombinim me disa piktura të njohura, do të mendoni që ndoshta janë më të mira se origjinali.

Më shumë »
Vizatimet më të mira 3D me laps

Vizatimet më të mira 3D me laps

Një artist i mirë di si të krijojë vizatime të detajuara me laps, por kur një artist krijon vizatime 3D, atëherë arti i tij, bukvalisht dhe figurativisht, arrin një nivel krejtsisht të ri.

Më shumë »
Sa është e nevojshme për ta gëzuar tërë shkollën?

Sa është e nevojshme për ta gëzuar tërë shkollën?

Duket që mjaftojnë fshesa dhe kreativiteti.

Më shumë »
Kjo nuk është fotografi e një jashtëtokësori

Kjo nuk është fotografi e një jashtëtokësori

A jeni gati të shihni diçka të mrekullueshme?

Më shumë »
Skulptura të mrekullueshme nga kartoni

Skulptura të mrekullueshme nga kartoni

Danil Agdag krijon sende nga kartoni. Ai në mënyrë të mrekullueshme krijon detaje komplekse me të cilat i zhvendos kufijtë e artit.

Më shumë »
Ky nuk është një portret i rëndomtë, shikoni më mirë

Ky nuk është një portret i rëndomtë, shikoni më mirë

Ky është portret i bukur i një qeni.

Më shumë »
Shoqëria jonë e copëtuar në fotografi

Shoqëria jonë e copëtuar në fotografi

In Extremis (Bodies with No regret) është projekt fotografik i Sandro Xhordani i cili hulumton konceptin e rënies dhe fatkeqësitë me të. Kjo seri tregon çastin kur personazhet e tij binë në tokë pa u munduar ta parandalojnë rënien e tyre. Xhordano thotë që pikërisht kjo është paraqitja e jetës.

Më shumë »
Vendet ku pritjet e autobusit bëhen me vepra të artit

Vendet ku pritjet e autobusit bëhen me vepra të artit

Ndoshta ju keni qenë ndonjëherë të detyruar të prisni autobusin në shi apo dëborë.

Më shumë »
A do ta donit këtë Iphone 6 ?

A do ta donit këtë Iphone 6 ?

Si ju duket?Ju pëlqen?

Më shumë »
E mëparshme 123 E ardhshme