Art Faqe: 2 nga 3

400 libra falas nga fusha e artit

400 libra falas nga fusha e artit

Kishit dashur të posedoni një koleksion librash prej 400 librave në fushën e artit? Tani mundeni.

Më shumë »
Kapelat më kreative të diplomimit

Kapelat më kreative të diplomimit

Nga çasti kur do të vishni mantelin dhe kapelën, është lehtë të bëheni një me të diplomuarit. Por, kreativiteti me të cilin janë krijuar këto kapela të diplomimit vërtet i veçojnë këta të diplomuar prej të tjerëve. Meritojnë komplimente për mundin e tyre.

Më shumë »
Do të doni të pini ujë, por nuk do mundeni!

Do të doni të pini ujë, por nuk do mundeni!

Disa vizatime janë kaq realiste që të bëjnë që ju të doni të merrni artikujt prej tyre.

Më shumë »
Filma të shkurtër të animuar për Dostojevskin që e ringjallin punën e tij

Filma të shkurtër të animuar për Dostojevskin që e ringjallin punën e tij

Mund ta shijoni Dostojevskin në origjinal, ose në përkthim. Por, mund ta provoni edhe në një lloj animacioni? Ju ofrojmë shembuj të rëndësishëm të projekteve jokonvencionale për adaptim të shkrimeve të Dostojevskit.

Më shumë »
Çfarë do të bënin fotografët për fotografinë e përkryer?

Çfarë do të bënin fotografët për fotografinë e përkryer?

Shpesh, pjesa më e madhe e fotografistëve janë fanatik kur bëhet fjalë për profesionin e tyre, pa marrë parasysh se a bëhet fjalë për paparaci ose fotografistë profesional. Fotografitë janë dëshmi e asaj që ata do ta bëjnë për ta fituar fotografinë e përkryer.

Më shumë »
Një ide interesante me dredhëza dhe çokolladë

Një ide interesante me dredhëza dhe çokolladë

Ëmbëlsirë që duket jashtëzakonisht e mirë , dhe do të doni të provoni sa më shpejt të jetë e mundur këtë video.

Më shumë »
Shkathtësia e japonezëve - librin e vjetër e shndërrojnë në të ri

Shkathtësia e japonezëve - librin e vjetër e shndërrojnë në të ri

Ekziston diçka e veçantë në erën e librit të vjetër. Sa më i vjetër që është libri, aq më mirë. Megjithatë, pjesa më e madhe e libarve grisen me kalimin e kohës. A nuk do të ishte shkëlqyeshëm të mund ti rikthenim në gjendjen e mëparshme?

Më shumë »
Minerale dhe gurë mahnitës

Minerale dhe gurë mahnitës

"Mineral" nuk është fjala e parë që ju bie në mend kur përmendet bukuria, dhe kjo është mëkat, sepse ato duken vërtet mrekullueshëm.

Më shumë »
Besoni apo jo, kjo fotografi është bërë me Paint

Besoni apo jo, kjo fotografi është bërë me Paint

Për disa profesionistë, ky program është më se i mjaftueshme për të krijuar një imazh fotorealistik.

Më shumë »
Si do të dukeshin Elsa dhe Ana nga "Frozen" në realitet?

Si do të dukeshin Elsa dhe Ana nga "Frozen" në realitet?

"Frozen" e kishte premierën para dy vitesh. Që dy vite, vajzat e vogla, vajzat e mëdha dhe prindërit pyesnin veten se si do të dukeshin versionet reale të heroinave kryesore të filmit të animuar. Xhirka Uajtanen është këtu për të na treguar.

Më shumë »
Ide e mrekullueshme: Karriget e vjetra të shkollës të shndërruara në vepra arti

Ide e mrekullueshme: Karriget e vjetra të shkollës të shndërruara në vepra arti

"Disa shkolla kanë dhuruar edhe karrige, dhe pasi që ata ishin për t'i hedhur në këtë mënyrë i ricikluam ato dhe i sollëm përsëri në jetë," shpjegon ekipi.

Më shumë »
Po të ishin kontinentet krijesa të gjalla

Po të ishin kontinentet krijesa të gjalla

Artisti serb ABVH duhet të mbahet në mend nga publiku. Ai më parë ka animuar gif-e në mënyrë kreative dhe humoristike, por kësaj here e tejkaloi veten. Këto janë kontinentet dhe disa shtete (Ishujt britanik) si krijesa të animuara.

Më shumë »
Disa prej përmendoreve më madhështore në botë

Disa prej përmendoreve më madhështore në botë

Qytetet nëpër botë janë shtëpi të shumë përmendoreve që janë ngritur për nder të heronjve, ngjarjeve dhe personaliteteve që kanë lënë gjurmë në histori. Njerëzit udhëtojnë nga larg për të parë disa prej tyre. Në galeri do të shihni një pjesë prej përmendoreve më të mëdha në botë, ku shumica prej tyre shihen nga një largësi e madhe.

Më shumë »
Ilustrime joreale që do të ju transportojnë në një botë tjetër

Ilustrime joreale që do të ju transportojnë në një botë tjetër

"Unë nuk isha një nxënës shumë i mirë në shkollë, por unë me të vërtetë doja të vizatoj", thotë ai.

Më shumë »
3D vizatime mahnitëse nga një nxënës

3D vizatime mahnitëse nga një nxënës

Joao A.Karvaljo është një artist brazilian, i cili kohët e fundit fitoi famë të madhe me 3D vizatimet e tij.

Më shumë »
Fotografitë më të mira të konkursit "Sony world photography"

Fotografitë më të mira të konkursit "Sony world photography"

Këtë vit, kjo garrë morri 173 444 fotografi të mahnitshme nga 171 vende. Ne ju ofrojmë disa nga fotografitë më të mira.

Më shumë »
Artisti 'Banksy' e shfaq Gazën nga një këndvështrim të ndryshëm

Artisti 'Banksy' e shfaq Gazën nga një këndvështrim të ndryshëm

Vepra më e re e artistit anonim të grafiteve "Banksy", nuk gjendet pas një kontejneri për plehra, nuk qëndron në ndonjë ndërtesë por në "YouTube".

Më shumë »
Bota e çuditshme dhe misterioze në ëndërrat e një vajze

Bota e çuditshme dhe misterioze në ëndërrat e një vajze

Shih se si puna e saj tregon imagjinatën e saj të pabesueshme.

Më shumë »
Arti që hipnotizon

Arti që hipnotizon

Animacionet e Eric Shederberg janë pak të ndryshme nga ato të artistëve të tjerë.

Më shumë »
Përralla të shkurtra të pikëllueshme që do t'ua thyejnë zemrën

Përralla të shkurtra të pikëllueshme që do t'ua thyejnë zemrën

Ernest Heminguej ka shkruar përrallë të pikëllueshme me vetëm gjashtë fjalë (në shqip, shtatë) Për shitje këpucë foshnje. Asnjëherë të veshura. Në këtë mënyrë filluan përrallat e shkurtra të pikëllueshme.

Më shumë »