Art Faqe: 1 nga 3

Pikturë rinovuese e vjetër 399 vjet - rezultatet janë të mahnitshme

Pikturë rinovuese e vjetër 399 vjet - rezultatet janë të mahnitshme

Rreth 200 vjet më parë, dikush pikturoj portretin e një gruaje të panjohur me një shtresë të trashë llak.

Më shumë »
Pse bebet janë dukur si meshkuj të medhenj në fotot artistike?

Pse bebet janë dukur si meshkuj të medhenj në fotot artistike?

Sa fëmijët duhet të kenë trajtim të veçantë dhe deri në ç'masë duhet t'i shohim ata si të rritur të vegjël?

Më shumë »
23 skulpturat që nuk do t'i besoni se egzistojnë

23 skulpturat që nuk do t'i besoni se egzistojnë

Disa janë të frikshme, disa janë kreative, dhe për të treten do të pyeteni se si ideja ka shkuar mbrapsht ...

Më shumë »
Artisti japonez në të njejtën kohë vizaton dy portrete

Artisti japonez në të njejtën kohë vizaton dy portrete

Artisti japonez në të njejtën vizaton dy portrete

Më shumë »
Skulptura të kafshëve prej letre

Skulptura të kafshëve prej letre

Artisti Japonez ka përdor letër nga gazeta për të krijuar forma të ndryshme, kryesisht kafshët i krijon në letër.

Më shumë »
Artisti që krijoi video "Timelaps" me veprat e tij të mahnitshme

Artisti që krijoi video "Timelaps" me veprat e tij të mahnitshme

Ai ka punuar në këtë video plot 2.5 vjet, por rezultati përfundimtar është më shumë se e mahnitshme.

Më shumë »
Artisti nga Serbia mahniti botën me vizatimet e tij 3D

Artisti nga Serbia mahniti botën me vizatimet e tij 3D

30-vjeçari Nikolla Çuliq mahniti botën me vizatimet e mrekullueshme të cilat duken sikur janë tridimenzionale.

Më shumë »
Kur kreativiteti nuk njeh kufij: Grafike të vizatuara në flokë

Kur kreativiteti nuk njeh kufij: Grafike të vizatuara në flokë

Kur kreativiteti nuk njeh kufij: Grafike të vizatuara në flokë

Më shumë »
Në hapësirat e fshehta të "Ikeas"

Në hapësirat e fshehta të "Ikeas"

Çdo vit, në Ikea shikohen me milion fotografi për katalogët që do të lexohen nga 400 miliona njerëz në 48 shtete të botës.

Më shumë »
Mësoni se si të vizatoni dorën tuaj në 3D

Mësoni se si të vizatoni dorën tuaj në 3D

Blogu "Girotondo" ofron aktivitete mjaft zbavitëse dhe interesante.

Më shumë »
Arti antik i një shpelle që sigurisht nuk është vizatuar nga dora e njeriut

Arti antik i një shpelle që sigurisht nuk është vizatuar nga dora e njeriut

Ato vepra artistike të vjetra që ndonjëherë janë bërë në Gjermani, ndoshta aspak nuk janë ashtu. Hulumtuesit zbulojnë që mbeturinat antike në shpellën Menderel sigurisht nuk kanë qenë të krijuara nga njerëzit.

Më shumë »
S'i ta bëni lulen më kreative për festën e nënës?

S'i ta bëni lulen më kreative për festën e nënës?

"IClay" është një lloj i veçantë i materialit që është mjaft e thjeshtë për të përdorur.

Më shumë »
Keni menduar se jeni ekspert në Microsoft Excel? Shikoni këtë!

Keni menduar se jeni ekspert në Microsoft Excel? Shikoni këtë!

Keni menduar se jeni ekspert në Microsoft Excel? Shikoni këtë!

Më shumë »
Filmi i shkurtër horror nga David Bowie

Filmi i shkurtër horror nga David Bowie

David Bowie zbuloi veprat e artit të tij për albumin e tij të 26-të ", Blackstar".

Më shumë »
Disa vepra Horror të artit!

Disa vepra Horror të artit!

Vitet e fundit ajo kujdeset për shëmdrimin e duarve në kryevepra të vogla arti

Më shumë »
Si krijohen iluzionet optike?

Si krijohen iluzionet optike?

Mjeshtri në Photoshop, Erik Xhohanson krijon iluzione optike dhe manipulime me fotografi që ndonjëherë duken magjike. Në disa video, ai e zbulon magjinë prapa iluzioneve. Me fjalë tjera, ai na tregon tërë procesin e krijim të iluzioneve optike.

Më shumë »
Bota nëpërmjet syve të një iluzionisti

Bota nëpërmjet syve të një iluzionisti

Çfarë nëse iluzionistët kishin fuqi më të mëdha sesa të nxjerrin një lepur nga kapela? A do ti përdornin retë si platformë për të ndërtuar qytete, a do ta rrotullonin botën mbrapsht dhe a do ta vendosnin njeriun në çerdhe për të lexuar libra?

Më shumë »
Hapësira në mes të realitetit dhe fantazisë

Hapësira në mes të realitetit dhe fantazisë

Ellie Davies krijon imazhe magjike që duken si ata erdhën nga përrallat.

Më shumë »
Bota që shohim ne dhe ajo që fshihet në ujëra

Bota që shohim ne dhe ajo që fshihet në ujëra

Shkencëtarët thonë që më tepër dimë për gjithësinë sesa për tërë atë që fshihet nëpër oqeanet e Tokës. Çdo ditë zbulohen lloje të reja të detrave që duken vërtet mrekullueshëm.

Më shumë »
Një "artist" fiton mbi 100 mijë dollarë me fotografitë e të tjerëve në "Instagram"

Një "artist" fiton mbi 100 mijë dollarë me fotografitë e të tjerëve në "Instagram"

"Artisti"Riçard Princ gjeti mënyrë kreative se si të fitojë para - ai merr fotografi nga "Instagram"i dhe i shet.

Më shumë »
E mëparshme 123 E ardhshme