Arsim Faqe: 23 nga 23

7 aftësi që stundentet duhet t’i posedojnë pas diplomimit

7 aftësi që stundentet duhet t’i posedojnë pas diplomimit

Pas diplomimit, a janë studentet të përgatshëm për të ardhmen? A janë të gatshëm të përballen me egërsinë e botës reale?

Më shumë »
Si të përgjigeni në 5 pyetjet më të shpeshta në intervistë?

Si të përgjigeni në 5 pyetjet më të shpeshta në intervistë?

Për ato që aktualisht kërkojnë punë është më e vështirë, sidomos nëse keni bërë një pushim nga punësimit e fundit

Më shumë »
Librat e preferuara të diktatorëve më të mëdha

Librat e preferuara të diktatorëve më të mëdha

Shijet letrare të diktatorëve shumë janë tërheqëse/interesante. Ne shpresojmë se do të gjeni pak njerëzi në zbulimin se vrasësit më të mëdhenj të histories kanë dashur të lexojnë ose fakti që bibliotekat e tyre kanë qenë të mbushura me libra për lufta.

Më shumë »
Libra për trajtimin e depresionit

Libra për trajtimin e depresionit

William Nicholson njëherë ka thënë: “Lexojmë që të dime se nuk jemi të vetëm.”

Më shumë »
Enigma më e rëndë studentore - Ceremonia e diplomimit

Enigma më e rëndë studentore - Ceremonia e diplomimit

10 kolegë sapo i kanë marrë diplomat. Ata rijnë dhe presin të fotografohen, kur përnjëherë një frym e fort ua rrëzon kapelat në tokë.

Më shumë »
10 rregulla të arta për një CV të suksesshme

10 rregulla të arta për një CV të suksesshme

Për çdo minut të kaluar në tregun e punës, konkurrenca rritet për kandidatët, ndërsa punëdhënësit shumë shpesh kanë edhe shumë aplikacione.

Më shumë »
E mëparshme 1 ... 1920212223 E ardhshme