Si ndikon ushtimi djegës në tru dhe në trup?

 
Nëse edhe ju jeni një tifoz i ushqimeve djegëse dhe jeni i interesuar për atë që shkakton në trupin tuaj, shikoni videon për të gjetur se si është efekti dhe se si po ndodh procesi në trupin tuaj.

 
Data e shpalljes 31.12.2017 në kategorinë Kultura
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook