Përfitoni deri më 1.000 dollarë në muaj prej shtëpisë

 


Kryptomonedhat janë monedhat digjitale të decentralizuara që mund të dërgohen te dikush në internet. Ata nuk kanë lidhje me një vend të caktuar, kështu që nuk ka banka qendrore që konfirmon transaksionet. Në vend të kësaj, përdoret një softuer i veçantë që krijon rekorde publike për çdo transaksion.

Nëse e dini se çfarë po bëni, mund të bëni shumë para duke përdorur monedhën dixhitale. Por si funksionon kjo dhe cili është mënyra më e mirë për ta bërë këtë? Këtë mund ta mësoni duke përdorur kursin „Beginner’s Guide to Cryptocurrency Mining“.

Kursi ju jep akses në 13 leksione për t'ju ndihmuar të shpejtoni para të vërteta. Kur të përfundoni kursin, do të jeni në gjendje të fitoni deri në $ 1,000 në muaj nga komoditeti i shtëpisë tuaj. Kursi zakonisht kushton 180 dollarë, por ju mund ta merrni atë vetëm për 10 dollarë.

Regjistrohuni këtu.
 
Data e shpalljes 31.10.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook