Meghan dhe Harry kthejnë dhurata e dasmës me shifrat marramendëse

 
Meghan dhe Harry pak ditë pas martesës madhështore, kanë kthyer mbrapsht të gjitha dhurtat që kanë marrë për martesën e tyre, dhurata të cilat kapin shifrën e 9.3 milion dollarëve.Arsyeja ka qenë protokolli, pasi pjesëtarët e familjes mbretërore e kanë të ndaluar të marrin dhurata nga njerëz apo biznese të cilët nuk i njohin personalisht, për të shmangur idenë e shfrytëzimit dhe raklamimit.

Gjithsesi, çifti sugjeroi muaj më parë që të gjithë dhuratat e dasmës të shkojnë për bamirësi në disa organizata si CHIVA, Crisis, Myna Mahalia Foundation, Scotty’s Little Soldiers, StreetGames, Surfers Against Sewage, dhe The Wilderness Foundation UK, por me sa duket nuk ndodhi kështu, shkruan Sot News.
 
Data e shpalljes 31.05.2018 në kategorinë Jeta
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook