Tony Robbins - Pse bëjmë atë që bëjmë

 
Tony Robbins diskuton rreth "forcave të padukshme" që motivojnë veprimet e të gjithëve - dhe i bën një high five Al Gorit në rreshtin e parë.

 
Data e shpalljes 31.03.2014 në kategorinë TED Ideas
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook