Simon Sinek: Si lideret e medhenj frymezojne veprim

 
Simon Sinek ka nje model te thjeshte por te fuqishem per te inspiruar lidershpin, e gjitha duke filluar me nje rreth te arte dhe me pyetjen "Pse"? Shembujt e tij perfshijne Apple, Marthin Luther King dhe vellezerit Wright - dhe si nje kontrapunkt Tivo, te cilat (derisa nje fitore e koheve te fundit ne gjykate ka trefishuar cmimin e saj te aksioneve) shfaqen per te luftuar.

 
Data e shpalljes 31.03.2014 në kategorinë TED Ideas
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook