Ken Robinson thotë se shkollat vrasin kreativitetin

 
Sir Ken Robinson ben nje diskutim te kendshem dhe njekohesisht prekes mbi krijimin e nje sistemi edukativ qe perkrah (ne vend qe te shkaterroj) kreativitetin.

 
Data e shpalljes 31.03.2014 në kategorinë TED Ideas
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook