Jill Bolte Taylor: Njohja e vetëvetës përmes sulmit në tru

 
Jill Bolte Taylor-it ju dha një mundësi studimi shkencor që pak studiues të trurit do ta dëshironin: pati një sulm të rëndë në tru, dhe mundi të vrojtonte se si funksionet e trurit të saj: lëvizja, të folurit, vetëdija iu fikën një nga një. Një histori mahnitëse.

 
Data e shpalljes 31.03.2014 në kategorinë TED Ideas
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook