Brene Brown: Fuqia e cënueshmërisë

 
Brene Brown studion lidhjet njerëzore — aftësinë tonë për të qenë të ndjeshëm, për përkatësi, për dashuri. Gjatë një prezantimi pikant e me nota humori në TEDxHouston, Brene ndan me publikun një përfundim të rëndësishëm të kërkimeve të saj, atë fenomen që e dërgoi Brene në një rrugëtim personal për të njohur veten dhe kuptuar njerëzimin në të njëjtën kohë. Një fjalim për t'u ndarë.

 
Data e shpalljes 31.03.2014 në kategorinë TED Ideas
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook