3D-Tatuazhe për monitorimin e shëndetit të cilat përmbajnë bakterie

 
Shpesh diskutohet nëse tatuazhet janë të padëmshme ose mund të çojnë në komplikime dhe kushte të ndryshme në lëkurë. Tatuazhet janë aplikuar që nga e kaluara e largët, kur ata përfaqësonin një simbolikë të caktuar ose ritual në disa komunitete.Sot, gjithnjë e më shumë po shohim njerëz me tatuazhe të ndryshëm në trupin e tyre, dhe në veçanti, ato mund të vërehen tek të famshmit. Me teknologjinë e sotme, vizatimi dhe dekorimi i trupit tashmë është kthyer në art.

Por, a keni dëgjuar për një tatuazh 3D të shtypur për monitorimin e shëndetit, i cili është bërë me bojë bakteriale? Megjithëse kjo tingëllon e çuditshme, në videon e ardhshme do të shihni se ky tatuazh është në fakt më i shëndetshëm për trupin tuaj.

 
Data e shpalljes 31.01.2018 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook