Arriti vazhdimi i Super Marios

 
Lojtarët e parë u kënaqur me vazhdimin e lojës legjendare tani në dispozicion për "iPhone" dhe "iPad" pajisje.Super Mario i rri ka ardhur. Loja është e lirë, por në qoftë se ju doni të zhbllokoni të gjitha pjesët do të duhet të paguani 9,99 euro. Ndoshta si e vetmja pengesë është se loja kërkon lidhje të vazhdueshme në internet, dhe ende nuk e di se sa ajo kalon të dhënat e lidhjes.

Grafikat janë të shkëlqyera, edhe tingulli është i njohur mirë, dhe kontrollet janë një kohë shumë të shkurtër. Me përjashtim si Mario, lojtarët mund të luajnë si Luigi, Todd dhe Joshi. Loja është projektuar për të luajtur me një dorë, dhe ka tre mundësi:

„World Tour“

„Toad Rally“

„Kingdom Builder“


Lojën mund t'a merrni KETU.
 
Data e shpalljes 30.12.2016 në kategorinë Lojra
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook