Pse nuk duhet të dëgjoni muzikë gjatë pastrimit?

 
Muzika dhe vallëzimi mund ta kthejnë çdo aktivitet të mërzitshëm në argëtim, por ekziston rreziku që të mos mbaroni atë që keni filluar fillimisht, ashtu si ky djalë i cili "u harrua" nga vallëzimi, në vend që ta pastrojë.

Source: Here's Why You Shouldn't Play Music While Cleaning by Kliff555 on Rumble

 
Data e shpalljes 30.11.2017 në kategorinë Kultura
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook