Trajnime të shkëlqyeshme për marketing dixhital në të gjitha format e saj për më pak se 800 denarë

 


Ka milion mënyra për të bërë miliona dollarë. Shumë prej këtyre mënyrave përfshijnë marketing dixhital, kështu që nëse mësoni se si të përdorni fuqinë e faqeve të internetit dhe mediave sociale për të rritur shitjet e biznesit tuaj, ka qasje të ndryshme për atë qëllim fitimprurës.

Për fat të mirë, instruktorët Phil Ebiner dhe Diego Davila tregojnë taktikat më të mira për të fituar pasigurinë tuaj në fushën e marketingut digjital me këtë çantë digjitale të të mësuarit - "Marketing Mastermark 22 Marketing", kursi që mund të merrni për më pak se 790 denarë.

Ebner kaloi pesë vitet e fundit duke mësuar më shumë se 100,000 studentë online. Së bashku me Davilën, ata mësojnë më shumë se 28 orë dhe ju udhëzojnë nëpërmjet teknikave dixhitale dhe strategjive që punojnë në botën reale dhe të cilat mund të aplikoni në fushatat tuaja.

Gjatë gati 300 leksioneve do të merrni informata të shkëlqyera në lidhje me etiketimin, faqet e internetit, e-marketing, blogging dhe më shumë. Do të bëhesh zot i optimizimit, do të mësosh si ta integrosh videon në mesazhin tënd dhe të studioj taktikat individuale për çdo platformë sociale që jep rezultate reale. Facebook, Twitter, Instagram dhe shumë të tjerë.

KETU ju mund të merrni më shumë informacion rreth kursit.
 
Data e shpalljes 30.10.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook